Omhoog op de emotionele ladder ♥ Abraham Hicks ♥ Lichtwerkers Nederland

❥ Oefen in het jezelf Goed Voelen. 

Zeg iedere dag, en meen het ook: “Niets is belangrijker dan dat ik mijzelf goed voel! Ik zal op zoek gaan naar dingen die mij een goed gevoel geven, ongeacht waar ik vandaag naar toe ga en wat ik doe.

Ik zal mijn best doen om me zo goed mogelijk te voelen over de dingen waar ik mijn aandacht op richt. Ik zal uitreiken naar de best-voelende gedachte die ik nu vinden kan, de best-voelende gedachte die ik NU vinden kan...


Niet de best-voelende gedachte die ik ooit gedacht heb; niet de best-voelende gedachte die iemand ooit gedacht heeft – maar de best-voelende gedachte die nu binnen mijn bereik ligt.

Want weet je, de minste beweging omhoog op de Emotionele Ladder zal je een geheel ander AANTREKKINGSPUNT bezorgen.

Het verschil tussen ‘wanhoop’ en ‘kwaadheid’, is wat het verschil maakt in het gevoel dat je weer de controle hebt en dat de dingen beter voor je zullen gaan.

De dingen zullen veel beter voor je gaan als je ‘boos’ bent dan wanneer je ‘bang’ bent of wanneer je in ‘wanhoop’ verkeert. Als je wanhopig bent dan voel je jezelf een slachtoffer.

En natuurlijk ben je geen slachtoffer, want NIEMAND KAN IN JOUW PLAATS VIBREREN, maar de dingen zullen niet zo goed gaan als je jezelf een slachtoffer voelt of als je ‘wanhopig’ bent – dat is gewoon niet mogelijk.

Maar als je ‘kwaad’ bent zullen de dingen verbeteren, dat beloven wij je. Er zit meer kracht in kwaadheid. Je bestuurt de dingen nu. Het mag dan een hobbelige rit zijn - en we raden aan dat je daar niet te lang verblijft - maar als ‘wanhoop’ en ‘kwaadheid’ de enige keuzes zijn die je hebt, ga dan voor ‘kwaadheid’. Wij zullen bij je zijn.

Wij zullen je helpen met het bedenken van dingen waar je kwaad om kunt worden :-) 

En dan.... als je eenmaal genoeg tijd gespendeerd hebt in ‘kwaadheid’ zodat je weer wat stabieler bent - en dan hebben we het over een aantal uren of misschien een dag - als je eenmaal expres voldoende ‘kwaad’ bent geweest over het onderwerp waar je je eerst ‘wanhopig’ over voelde, dan ben je klaar om je minder ‘kwaad’ te voelen. En wij zullen je weer helpen om dingen te vinden om je minder ‘kwaad’ over te voelen.

En als je eenmaal minder ‘kwaad’ bent kun je overspringen naar een gevoel van ‘frustratie’. En als je eenmaal klaar bent om naar ‘frustratie’ te springen, dan kun je met een klein beetje moeite naar bijna iedere gevoelsplek gaan, echt waar.

---

Dus, als je wat moeite doet om je over een bepaald onderwerp omhoog te bewegen op de Emotionele Ladder....

Oh wij houden er zo van als een of ander gezegend mens in je leven komt om je eens lekker op te porren. Wij vinden het geweldig als iemand je alarmbellen laat rinkelen.

Want als jij dan vastbesloten bent om je bewust omhoog te bewegen op de Emotionele Ladder, dan heeft die persoon je een ENORME dienst bewezen, want hij/zij heeft op dat moment belicht hoe jij je werkelijk voelt over een bepaald onderwerp.

En pas als jij weet hoe je jezelf werkelijk voelt over een bepaald onderwerp, en je dan omhoog beweegt op de Emotionele Ladder, dan kun je dat gevoel van OPLUCHTING gaan herkennen.

Abraham Hicks

www.abraham-hicks.com

 

 

Speciale dank voor de vertaling:

❥ Annelie van Eijk
www.mijnspirituelenatuur.nl


 


Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Snel navigeren: Home » Blogs » Agenda » Evenementen » Webshop » Gratis downloadsLichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide


Christ Consciousnesss
 

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

info@lichtwerkersnederland.com 

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 


Disclaimer - Privacybeleid - Algemene voorwaarden © 2012 - 2021 Lichtwerkers Nederland

© Let op, afbeeldingen op onze website zijn beschermd met auteursrecht.