Wat u niet over uw gezondheid mag weten || Dr. Gábor Lenkei

Dr. Gábor Lenkei ontdekte dat de inname van de juiste hoeveelheden vitaminen en mineralen het aantal ziektegevallen drastisch kan verminderen. Maar zijn conclusies, die cruciaal zijn voor uw gezondheid, stuitten op grote weerstand bij de gevestigde belangen in de 'ziekte-industrie'. De farmaceutische en psychiatrische industrie doen er momenteel alles aan om Dr. Lenkei's conclusies belachelijk te maken en te ontkennen. Om hun gevaarlijke schijnoplossingen op grote schaal te kunnen verkopen hebben ze onwetende mensen nodig.

'' Ik heb zes jaar in de geneeskunde gewerkt. Twee jaar daarvan deed ik onderzoek, twee jaar werkte ik als arts in een algemene kliniek en twee jaar in een gynaecologische kliniek. Daar kwam ik in aanraking met de kennis die mijn leven overhoop gooide. Ik besefte opeens dat ik verraden was, dat ik verblind geweest was door mijn opleiding die mij één kant van de zaak had onderwezen en de wereld van de alternatieve geneeskunde aan mijn blik onttrokken had. Ik kon dit inzicht niet verenigen met het voorzetten van mijn geneeskundige praktijk en dus nam ik in 1992 ontslag. Op dat moment was de aids-gekte op zijn hoogtepunt. Als onderzoeker had ik enige tijd in de microbiologie gewerkt: een medisch kennisgebied dat zich met bacteriën en virussen bezighoudt. Aids is een virusziekte. Toen ik mijn kennis van de reguliere geneeskunde naast de informatie legde die ik uit alternatieve geneeskunde had gehaald, begreep ik opeens wat er aan de hand was: sommige mensen profiteren van de aids-hysterie. Lees meer...