“Van de helft van alle medische behandelingen is er geen bewijs || Leef Bewust Nederland

Natuurgeneeskunde is kwakzalverij en uitsluitend de reguliere medische praktijk is juist en bewezen. Dit krijgen we maar al te vaak te horen van criticasters die vaak ook alleen maar geloven in hetgeen wat ze via reguliere media verteld worden. Voor hen nog even een terugblik naar het item in het NOS-Journaal van 22-02-2014: “Van de helft van alle medische behandelingen is er geen bewijs dat die behandeling ook écht werkt. Artsen opereren of geven medicijnen omdat dat nou eenmaal al jaren zo gaat.” Zonder ENIG bewijs wordt er dus op industriële schaal, kwakzalverij toegepast en verkocht als getoetste en veilige medische wetenschap. Leer er alles over in dit artikel: https://leefbewust.nu/de-medische-wereld-kwakzalverij/