Jezelf herinneren maakt dat je weer kunt zien | Luc van Ewijk | Lichtwerkers Nederland

Oude kennis is verloren gegaan. In de loop der tijd. Maar het zit nog in ons DNA. We leven tenslotte langer dan één leven.

Net als de cyclus van de seizoenen. Zo is het ook bij de mens. Een nieuwe start. Vandaar dat je niks meer weet van je oude leven(s).

Het is niet weten. Maar het is vooral het niet herinneren wat de toon slaat.

Al die bagage die je meeneemt. Het drukt zo zwaar op. Je sleept het toch allemaal mee. Je weet niet wat je allemaal meeneemt.


Tot dat je het stukje voor stukje gaat herinneren. En daarbij hoort ook oude kennis. In deze tijd is het de bedoeling dat we weer de troon gaan bestijgen.

Nee we hebben geen meesters meer nodig. Goden werden ze genoemd in het oude Soemerië. De verboden geschiedenis. Want we vielen niet uit een hemel. Maar van een ruimte schip. Maar dan wel goed geland. En van een andere planeet.

We hebben niks uitgevonden. Het meeste is gewoon herontdekt. Er is niet zoveel veranderd in de loop der eeuwen. Want we zijn nog steeds slaafs trouw. Alleen door jezelf te zijn. Je eigen plek op te eisen. Zul je volledig vrij zijn.

Vertrouw volledig op het universum. Je geeft wat. En je ontvangt wat. Dat is wat we De Stroom noemen. Geld was bedoelt om te handelen. Om overvloed te creëren. We lijken een systeem van schulden te hebben. Maar in de oorsprong is er niks veranderd aan geld. Dus we kunnen onze kans grijpen.

Niemand hoeft meer te werken. Omdat de technologie voor ons kan gaan werken. Zoiets als meneer Venus voor ons bedacht heeft. Jammer genoeg wou niemand er naar luisteren.

We hoeven geen chips. Of transhumanisme. Want met spiritueel zijn behaal je ook een hoger staat van zijn.

We worden helderziend. Maken zinnen van andere mensen af. En krijgen de mooiste inzichten binnen. En daar kan geen chip tegen op. Of 5G hou op zeg.

We hebben ook geen scholen meer nodig. We kunnen zelf wel bepalen wat we willen leren. We leren alleen nog maar wat we willen leren. Niemand krijgt meer toetsen. Want we hoeven geen volgers te worden. Maar meesters van onszelf. Leren op gevoel te werken.

Er zijn ook nog genoeg oude boeken om te lezen. Want daarin staat veel wijsheid die de wereld nodig heeft.

Ook geen overheden. Een systeem van dwang maakt mensen alleen maar ongelukkig. We zullen straks blij zijn als de elite om gaat vallen. Komen eindelijk de geheimen aan het licht. Die de mensheid nodig heeft voor zijn ontwikkeling.

En ontwikkelen zullen we want de leeuw die brult. En wilt gezien worden. Zo breidt het licht zich uit.

Onzichtbaar zijn we niet meer. Zie de mensen kijken. Omdat ze onze krachten gaan zien.

Luc van Ewijk
www.mindstroom.nl

Starseed Special Transmissie en meditatie

Wieteke Koolhof channelt Arjun van de YahYel op zondag 25 april om 20:00 uur

 

Nieuw! Verlichtingsactivatie

Zondag 9 mei om 20:00 uur door Davy Diekstra

 

Nieuw! E - TEA - 2

Introductie van de YahYel door Wieteke Koolhof en Denise DiekstraLichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide


Christ Consciousnesss
 

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

info@lichtwerkersnederland.com 

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 


Disclaimer - Privacybeleid © 2012 - 2021 Lichtwerkers Nederland