Engelen aanroepen om liefde aan te trekken ♥ Paul Wezenbeek ♥ Lichtwerkers Nederland

Liefde is waar het leven om zou moeten draaien. Liefde voor jezelf, voor anderen, voor de aarde of voor een bepaald persoon.

De volgende video gaat over liefde aantrekken. De liefde van je leven aantrekken. Dit mag een voor jou bekend persoon zijn of een nieuw iemand die je nog niet kent. We maken gebruik voor het liefde aantrekken van de hulp van engelen.

De juiste engel

Elke engel heeft zijn eigen specialiteit. Een gebied waar hij over gaat zeg maar.

Bij het liefde aantrekken maken we gebruik van de hulp van Aartsengel Chamuel. Liefde aantrekken is zijn specialiteit. Engelen zijn trouwens liefde, de hulp is dus in goede handen.

Stem gebruiken en visualiseren

In de video laat ik diverse keren door jou het aanroepen en danken uitvoeren. Door jou eigen stem te gebruiken maak je de aanroeping krachtig. Ook zit er een minuut lang visualiseren bij, waarbij jij beelden voor jezelf gaat creëren. Ook vraag ik je te voelen. Dit alles maakt het liefde aantrekken veel krachtiger. Ik help je tijdens de video, dat gaat allemaal vanzelf.

Waarop letten voor en tijdens afspelen:

 Probeer ontspannen te zijn

 Gebruik een hoofdtelefoon

 Telefoon uit

 Zorg dat je alleen bent

 Probeer te voelen

Het visualiseren is in het begin moeilijk. Hoe meer je dit doet, hoe gemakkelijker het zal gaan. Ook het voelen tijdens deze beelden is in het begin lastig. Probeer dit toch, probeer blij te zijn ook al is je wens nog niet vervult. Dit is belangrijk.

Geef niet te gauw op. Je mag elke dag de video herhalen. Dat is helemaal aan jou. Hoe snel een wens van liefde aantrekken in vervulling gaat is moeilijk om aan te geven. Ieder zit in een ander proces, bij de een zit dit aan de oppervlakte en bij de andere misschien nog lang niet. Soms duren processen heel lang, maar heb vertrouwen op een goede afloop. Twijfel brengt de uitkomst verder weg….

De video:

 

Waarom komt wens wel of niet uit


Natuurlijk hebben we allemaal wensen en hebben we allemaal recht op dat deze wensen uitkomen. Of jouw wens snel, langzaam of helemaal nooit uitkomt heeft met vele factoren te maken.

 Met de situatie in jouw leven.

 Met de mensen met wie je omgaat en beïnvloeding van andere mensen.

 Hoe graag wil je het?

 Heb je het echt nodig? Als je een auto hebt die het goed doet en je wenst een Porsche… Of als je al je rekeningen gemakkelijk kunt betalen en je wenst meer geld… Dan werkt het universum gewoon minder hard voor je. Maar een wens kan op zoveel gebieden zijn, ook op emotioneel gebied en op het gebied van gevoelens. Wees je hier bewust van.

 Kun je jouw ego de baas? De kans is groot dat jouw ego niet wil dat jouw wens uitkomt. Jouw ego vindt deze meditatie maar onzin, zeker als het lang duurt voor je resultaat ziet…

 Wat zijn je levenslessen en ervaringen die je van je ziel dient te leren in dit leven. Als die juist tegenovergesteld zijn aan jouw wens, dan werkt het universum niet aan het uitkomen van jouw wens mee. Het leren van de ziel gaat dan altijd voor. Dit lijkt erg hard en we weten vaak onze levenslessen niet. Toch is de ontwikkeling van jouw ziel het belangrijkste…

 Heb je in vorige levens eden of afspraken gemaakt die tegen je wens gekeerd zijn? Dit weet je meestal niet. Het doorsnijden van deze banden met hulp van Aartsengel Michael is een echte aanrader!

 Hoeveel geduld heb je? Processen van spirituele groei en veranderingen kunnen erg lang duren. Soms wel jaren en soms wel tientallen jaren.

 Heb je vertrouwen in het universum? Vertrouwen hebben in een goede afloop is ontzettend belangrijk. Als je vol van vertrouwen bent dat een wens uitkomt, dan zal die wens ook veel gemakkelijker uitkomen. Als je twijfelt van `het lukt me toch niet`, wordt het een stuk moeilijker!

Ik wil jou niet ontmoedigen met de hierboven geschreven zaken, want veel wensen kunnen gewoon uitkomen! Maar ik wil je bewust maken dat het allemaal niet zo gemakkelijk is. Maar wel doen hoor en blijven proberen! Positief zijn is hierin belangrijk en de aanhouder wint altijd!

Succes!

Paul Wezenbeek
https://www.spiri-apps.com


Shift Your Reality


Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

* indicates required

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Algemene voorwaarden - Privacybeleid
 - © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland - Lightraisers Worldwide (EN)

© Let op: De afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.