Je 'waarheid' en misschien ook je koers die je had uitgestippeld aanpassen | Fran Tielemans | Lichtwerkers Nederland

Veel kans dat je deze maand met zijn 10/1-trilling getriggerd wordt om je overtuigingen, je 'waarheid' en misschien ook je koers die je had uitgestippeld aan te passen.

Er waait een verfrissende wind (zelfs letterlijk nu :) ) die je plots kan doen ontdekken dat het helemaal niet 'klopt' wat je ooit zo vastberaden geloofd hebt, of dat bepaalde visies die je lang hebt aan de kant geschoven toch wel een interessante kern bevatten.

Ik ben een maand geleden 'Het Filosofieboek' beginnen te lezen, dat een overzicht geeft van alle grote filosofen en filosofische strekkingen in de geschiedenis. En de grote les die je daaruit kan trekken is opnieuw dat er geen enkele absolute waarheid bestaat (behalve Liefde!). Want steeds weer meenden grote denkers dat ze dé waarheid hadden ontdekt, en enkele jaren, decennia of eeuwen later werden die theorieën toch weer onderuit gehaald. Vasthouden aan het eigen 'grote gelijk'is dan ook een van de grootste hindernissen op het spirituele pad - ook en zeker wanneer het gaat om spirituele visies. Een bereidheid om de dingen eens anders te bekijken zet poorten open in je, en brengt stroming op gang.

Fran Tielemans
http://www.maitreya.be/

Incarnatiepijn in Lichtwerkers


❥ Zondag 4 oktober
  Pamela channelt Jeshua

 

Lichtactivatie Activeren van de Levensstroom


❥ Woensdag 11 - 11  Lea van der Eem

 


www.Gaia.comLichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide

 

Davy en Denise Diekstra 

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 

Openingstijden:

ma t/m zo 10.00 uur - 20.00 uur 

 


Disclaimer - Privacybeleid © 2012 - 2020 Lichtwerkers Nederland