Je 'waarheid' en misschien ook je koers die je had uitgestippeld aanpassen | Fran Tielemans | Lichtwerkers Nederland

Veel kans dat je deze maand met zijn 10/1-trilling getriggerd wordt om je overtuigingen, je 'waarheid' en misschien ook je koers die je had uitgestippeld aan te passen.

Er waait een verfrissende wind (zelfs letterlijk nu :) ) die je plots kan doen ontdekken dat het helemaal niet 'klopt' wat je ooit zo vastberaden geloofd hebt, of dat bepaalde visies die je lang hebt aan de kant geschoven toch wel een interessante kern bevatten.

Ik ben een maand geleden 'Het Filosofieboek' beginnen te lezen, dat een overzicht geeft van alle grote filosofen en filosofische strekkingen in de geschiedenis. En de grote les die je daaruit kan trekken is opnieuw dat er geen enkele absolute waarheid bestaat (behalve Liefde!). Want steeds weer meenden grote denkers dat ze dé waarheid hadden ontdekt, en enkele jaren, decennia of eeuwen later werden die theorieën toch weer onderuit gehaald. Vasthouden aan het eigen 'grote gelijk'is dan ook een van de grootste hindernissen op het spirituele pad - ook en zeker wanneer het gaat om spirituele visies. Een bereidheid om de dingen eens anders te bekijken zet poorten open in je, en brengt stroming op gang.

Fran Tielemans
http://www.maitreya.be/

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Disclaimer
- Privacybeleid - Algemene voorwaarden © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland

© Let op, afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.