Je hoeft niet in opstand te komen. Alleen ja te zeggen tegen jezelf | Luc van Ewijk | Lichtwerkers Nederland

Het is de tijd van opstaan. Niet tegen de oude structuren in. We hoeven alleen ja te zeggen tegen onszelf. Ja tegen het leven wat je wilt gaan leiden.

Ja tegen de overvloed die je wilt gaan creëren. En die sneller komt dan men denkt. Alleen door geloven en erin te vertrouwen zullen we al in staat zijn om overvloed te creëren.

Onze taak is mensen te gidsen. Ze voor te bereiden op de nieuwe tijd. Zodat de overgang makkelijker gaat.

Ja maar vele willen niet luisteren. Dat is hun keuze.

We laten toch onze sporen na. En laten zien dat het anders kan. Omdat het anders hoort te gaan. Anders vindt er geen evolutie plaats. Van teveel in ons hoofd zitten. Naar meer naar ons hart.

Van erg op wetenschap gericht. En andere die voor jou denken. Naar zelf denken en onderzoeken en uitvinden. En zelf bepalen wat er in jouw leven gebeurt. Van angst voor je kracht. Naar volop in je kracht staan. En anderen helpen om in hun kracht te komen.

Van klein gehouden worden. En in hokjes geduwd worden. Breken we nu los. We hunkeren naar vrijheid. Vandaar dat zoveel mensen reizen. Maar jezelf vindt je niet ver weg. Het geluk is vaak dichterbij dan men denkt. Nee niet perse iemand die jou heel het leven trouw is. En waar je mee kunt trouwen. Eerst jezelf heel maken. Zodat je je eigen leven kunt verlichten. En liefde veel natuurlijker zal aanvoelen. Niet omdat je afhankelijk van de ander bent. Maar omdat je elkaars leven wilt delen. En van elkaar wilt groeien. Voor de stil hopende zal het ook ooit goed komen. Elke dag een dagje dichterbij.


Daarnaast worden we meer zichtbaar. Omdat ons licht enorm is en goed zichtbaar is. Dat lift al mensen op. Samen met de wijsheid die je zo nu en dan verspreidt.

Kwestie van tijd. Voor dat andere er ook op ingaan. Vaak zijn de koppigste mensen degenen die het snelste bij leren. Als ze eenmaal om zijn.

We willen graag strijden en in opstand komen. Maar vaak hoeft dat niet. Er is een midden weg. Omdat we mensen zo niet het harnas in jagen. Maar ze helpen en laten zien hoe het wel kan.

Samenwerken omdat je dan sneller bij je doelen komt. En doordat je bereik zo groter wordt. Het wordt een mooie tijd. Het sleutelwoord daarin is NU.

Luc van Ewijk
www.mindstroom.nl

Jeshua channeling

Arjun channeling

Channeling


 

Nieuw! E - TEA - 2

Introductie van de YahYel door Wieteke Koolhof en Denise Diekstra


Lichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide


Christ Consciousnesss
 

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

info@lichtwerkersnederland.com 

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 


Disclaimer - Privacybeleid © 2012 - 2021 Lichtwerkers Nederland