Boos? Nee je Licht versterken! | Martha Krul | Lichtwerkers Nederland

Boos? Nee je licht versterken! Door het licht te versterken, moet het duister wijken.

In de zomer leven we buiten. En buiten is met name de plek om de ander te ontmoeten. Heel veel mensen hebben zorgen om Moeder Aarde. Wij hebben er met z'n allen natuurlijk wel een behoorlijke puinhoop van gemaakt. Zeker is zeker. Maar wat mij opvalt is dat mensen dan in hun boosheid gaan zitten ten aanzien van wat er allemaal gebeurt op die aarde.

Door in die boosheid te gaan zitten, breng je je eigen licht en energietrilling naar beneden.

Door eerst je eigen licht te versterken, breng je meer licht op aarde. Je werkt daardoor op een andere manier aan het terugdringen van de duistere praktijken op aarde, terwijl je wel in je eigen hoge (licht) trilling blijft.

Dit is voor mij een positieve benadering van het terugdringen van het duister en duistere praktijken op onze geliefde Moeder Aarde. Maak je niet boos, maar werk hard aan je eigen licht. Daardoor heb je een niet mis te verstane invloed op het verminderen van het duister.

Door het op deze manier te doen bevorder je in veel sterkere mate het licht. Het licht waar wij allemaal letterlijk naar snakken.

Dus kijk naar het licht, vul je hart en straal zo sterk dat het duister geen enkele kans krijgt om zich in zijn eigen proces te handhaven. Wereldwijd is het duister al aan het verminderen, maar het licht is noodzakelijk. Het licht is al heel krachtig en dat is waar WIJ aan werken. Niet boos zijn op het duister. Maar werken aan het licht. Dat betekent natuurlijk niet dat wij het duister accepteren. Maar wij verlaten die boosheid en stappen over naar de kant van het licht. Dat is de kant waar wij willen zijn.

Dus nogmaals, maak je niet boos over onrecht en misstanden. Je kan er alleen wat aan veranderen door je eigen licht te versterken. En denk niet dat het weinig invloed heeft. Wij zijn met miljoenen mensen op aarde die daar aan werken. Dus het licht is groot en laten wij dat op kracht houden, liever nog intenser laten schijnen.

Martha Krul
http://spiritualroseofsilence.blogspot.com/

Jeshua channeling

Arjun channeling

Channeling


 

Nieuw! E - TEA - 2

Introductie van de YahYel door Wieteke Koolhof en Denise Diekstra


Lichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide


Christ Consciousnesss
 

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

info@lichtwerkersnederland.com 

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 


Disclaimer - Privacybeleid © 2012 - 2021 Lichtwerkers Nederland