Gekomen met een koffer vol wijsheid. En ik deel hem - Luc van Ewijk - Lichtwerkers Nederland

Je leest een tekst. Wat je nog nooit voor je neus hebt gehad. En je snapt het meteen. Nee je bent niet hoogbegaafd. Of super slim. Je hebt een groter koffer vol met kennis meegenomen naar de aarde. En nu begin je beetje bij beetje alles te herinneren. Daarom ben je zo bloed eigenwijs. Je bent gekomen met een missie. Die koffer vol wijsheid aan de mensen uitdelen. Mensen laten zien dat je het beste uit je hart kunt leven. Dan verzin je niet overal een probleem voor. Want goed is goed. Alles wat goed voelt komt met een reden op je af.


We hadden ook een hekel aan school. Omdat je een bepaald pad moest volgen. Maar dat hoeft helemaal niet. Waarheid is maar relatief. Liefde is het enigste wat telt. Want waarheid is de bagage die je meesleept.

Elke keer neem je een kijkje. En weet je wat je kunt gaan doen. De leeuw brult in je. Omdat het tijd is om je te laten zien.

Je hoeft mensen niet de waarheid op te dringen. Maar gewoon je mening zeggen. En wat waarheid delen. De koffer mag best leeg.

We zitten in een tijd van vooruitgang. Het duister heeft geen plek meer om te verstoppen. Dus sta sterk in je licht.

De stroom gaat bijna van start. Het is een kwestie van samen sterk. Zo maken we allemaal onze eigen wereld. Waarin we onszelf kunnen zijn. Daarvoor hoeven we niet te vluchten. Want het komt naar ons toe. Omdat je licht zo groot is geworden. Zien mensen je van ver.

En steeds minder mensen zijn bang voor het licht. De stap over angst daar gaat het om. Dan ben je over de illusie. En ben je beschikbaar om het licht tot je te nemen.

Uiteindelijk zullen de mensen gaan verzachten. Worden ze meer liefdevol. Gaan ze niet elke keer met jouw waarheid in gevecht.

Weerstand zullen we nog wel krijgen. Maar het gaat afnemen. Niet vergeten dat we lichtvechters zijn. We willen graag all in gaan. En dat doen we ook.

Maar we hoeven niet elk ding op te blazen. Want alleen zo krijgen we rust. We werken ook vaak te hard. Niet vergeten te rusten. Dadelijk is het mooie weer echt voorbij.

En nu aan de slag. De wereld heeft je koffer vol wijsheid en kennis nodig. Deel hem.

Luc van Ewijk
www.mindstroom.nl

Incarnatiepijn in Lichtwerkers


❥ Zondag 4 oktober
  Pamela channelt Jeshua

 

Lichtactivatie Activeren van de Levensstroom


❥ Woensdag 11 - 11  Lea van der Eem

 


www.Gaia.comLichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide

 

Davy en Denise Diekstra 

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 

Openingstijden:

ma t/m zo 10.00 uur - 20.00 uur 

 


Disclaimer - Privacybeleid © 2012 - 2020 Lichtwerkers Nederland