Kies ervoor jouw geboorterecht te claimen | Denise Luna | Lichtwerkers Nederland

Lichtwerker. Nieuwetijdskind. Uit de Bron, dienstbaar aan de Bron. Ik ben hier om je te herinneren dat jij het centrum bent van je eigen realiteit en wat de consequenties daarvan zijn.

Met het ascenderen en de enorme hoge lichtfrequenties die nu op de aarde aanwezig zijn kun je niet langer meer om jezelf heen en kun je niet langer die diepe innerlijke roep tot verandering negeren. Wij gaan onszelf nu vrij breken uit de aardse systemen die bewust zijn gecreëerd om ons vast te houden in de slavernij, om ons vast te houden in ziekte, armoede of in welke emotionele toestand je nu verkeert.

Als leraar van de nieuwe tijd en vertegenwoordiger van de Christus energie sta ik naast je om jou te ondersteunen te werken voor het Licht in jezelf zodat jij eindelijk gaat / durft te doen waarvoor je hier op Aarde bent gekomen.

En laat je niet afschrikken door het woord Christusenergie. Dat woord is ooit eigen gemaakt door een meester die 30 dagen in de woestijn had gemediteerd. Waar het op neer komt is om echt in het {hier en nu} te zijn. De enige plek waar je ooit zal zijn en vaak moeilijk bereikbaar lijkt door de eindeloze gedachtestromen die je uit het {hier en nu} houden en je vast zetten in je verleden of in je toekomst. En dat noemen we onbewust.

Jij bent bewustzijn en met je bewustzijn creëer je jouw realiteit, of je dit nu gelooft of niet. Leer je lichaam te zien als een instrument waaraan je kunt zien hoe je er emotioneel voorstaat. Leer de signalen te herkennen om bewust te worden van welke traumatische ervaring dan ook, die zich vast heeft gezet in jouw energie systeem. Welke negatieve gedachten en gevoelens putten je fysiek helemaal uit? Natuurlijk worden er door de medische wereld labels geplakt en natuurlijk kan het lichaam vol worden gegooid met medicatie om de symptomen van dat lieve lichaam - dat jou helpt bewust te worden, te groeien en dienstbaar is aan jou - te bestrijden en je een goed betaalde klant bent voor de rest van je leven. Is dit het leven wat je kiest? Ziek? Ongelukkig? Maar wat probeert je lichaam aan jou te vertellen?  Luister je wel? Durf je te luisteren? Je intuïtie te volgen?

Neem je verantwoordelijkheid over hoe jij je voelt of dat nu emotionele blokkade's zijn of lichamelijke symptomen in uiteenlopende soorten en maten. En hoe oneerlijk en gewelddadig jij de dingen hebt ervaren in je leven. Je bent geen slachtoffer dat gestraft wordt terwijl je eigenlijk zo'n lief en eerlijk mens bent, die het beste voorheeft met anderen. Hoelang ga jij al tegen jezelf en al jouw gevoelens in? Hoelang cijfer jij jezelf al weg omwille van het grotere geheel? Jij bent een meester. Jij bent de baas. Besef je dat jij jouw eigen realiteit creëert? Ben je onvoorwaardelijk naar jezelf? Spreek jij jouw waarheid en durf je tegen de mening van de meerderheid in te gaan? Wanneer sta je op voor jezelf? Want niemand anders zal het voor je doen.

Waarheden komen aan het licht. Niets is zoals het lijkt en ik voel me geroepen deel uit te maken deze boodschap wereldwijd te verspreiden voor iedereen die hiervoor openstaat met ALLES dat ik in me heb. Ik sta op voor de gehele mensheid, het dierenrijk en onze moeder aarde en zet mezelf als lichtwerker elke dag 100 % in de mensheid te ondersteunen met het ascensieproces.

De waanzin op aarde zal stoppen. De mannelijke en vrouwelijke energieën komen in balans en we gaan leven vanuit een hartgedragen bewustzijn voor alles dat leeft en we laten ons niet meer controleren door een groep elite. Dit is de nieuwe tijd, de wind is in onze rug en vaak is er eerst een enorme chaos nodig voordat de vrede wederkeert. De nieuwe energie trilt letterlijk alles wat ons niet meer dient uit ons systeem en laat geen stuk onaangeraakt. Alles zal naar de oppervlakte komen en durf jij jezelf hierin te berusten en kan je de perfectie zien van alles wat er gaande is? Of blijf je jezelf met man en macht verzetten omdat je sommige dingen niet onder ogen wilt komen? Wat kies jij?

We breken vrij van (on) bewuste angsten uit de Akashic Records die tot nu toe boventoon voerden in ons leven. Mogen we er wel zijn? Doe ik het wel goed genoeg? Wordt er wel van mij gehouden? Waar wij in vorige levens misschien wel verbrand zijn door uit te komen voor wie wij zijn, vanuit een pure nederigheid, rechtvaardigheid, open en eerlijkheid zijn nu niet meer van toepassing. Alle pijn en alle lijden van alles wat we al achter de rug hebben maakt nu plaats om actief deel te nemen aan het leven en op de voorgrond treden zoals het bedoeld is als voorlopers van de nieuwe tijd, niet voor elkaar maar naast elkaar. De energie is met ons. Dit is onze tijd.

Ook jij bent hier met een missie en nu gaan wij zichtbaar opkomen voor onze basisprincipes gebaseerd op liefde, vrijheid, overvloed en eenheid.

Ja, het is een eenzame weg en nee, je bent niet alleen. Wij doen dit samen. Door de connectie in jezelf met jouw bron te voeden met dat wat het innerlijk vuur weer in je aanwakkert zal je een bewust(er) mens maken die beseft dat alle uiterlijke creaties voortkomen vanuit dat wat je innerlijk bewerkstelligt. Je zal je meer verbonden voelen dan ooit. Eenzaamheid zal plaats maken voor onvoorwaardelijke liefde.

Kom dus uit die overlevingsstand en claim jouw geboorterecht van ware vrijheid. De zware bagage uit vorige levens hoef je niet meer te dragen, dat is nu voorbij. Het wordt tijd dat jij met alles in jezelf JA durft te zeggen tegen jezelf en dat jij je alleen maar bezig gaat houden met dat goed voelt voor jou. Dan zal je ervaren hoe jouw leven verandert en de buitenwereld jou moet spiegelen, omdat dát is HOE het Universum werkt. Het Universum zegt namelijk niets anders dan JA, op jouw gedachten, gevoelens en de vibratie die je uitzendt...

Door de focus op jouw binnenwereld als eerste prioriteit en de transformatie die je daarmee maakt zal jij de gespiegelde verandering zien in de buitenwereld, daar waar je ziel zo bibberend naar verlangt.

Denise Luna
Lichtwerkers Nederland

 

Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Lichtactivatie Verbinden met liefdesvelden

 Vrijdag 10 juli 20:00 uur ❥ Lea van der Eem

Lichtactivatie Leeuwenpoort

 Zaterdag 08 - 08 om 20:00 uur ❥ Lea van der Eem

 www.gaia.com ❥ Klaar voor een volgende stap?Lichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide

 

Davy en Denise Diekstra 

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 

Openingstijden:

ma t/m zo 10.00 uur - 20.00 uur 

 


Disclaimer - Privacybeleid © 2012 - 2020 Lichtwerkers Nederland