De leeuwenpoort op 8-8-2018, roept een sterke kracht in ons wakker | Martha Krul | Lichtwerkers Nederland

Het is heftig in de energie. Wij hebben aangetoond dat wij deze snelle stijgingen best aankunnen.

Fysieke ongemakken, slecht slapen, onrust in relaties etc. het komt er allemaal bij.

En toch gaan wij door. Wij voelen de overtuiging dat wij gaan voor het “goede doel”..... En ja zo zit het natuurlijk wel.

Wij gaan door.

We piepen en zuchten maar halen toch steeds weer nieuwe krachten naar boven om door te gaan.

De leeuwenpoort, de naam zegt het al, het is een hele krachtige energie. Daarmee kan je letterlijk de leeuw in jezelf wakker maken. Je bezit veel meer kracht dan je voor mogelijk houdt.

Stel je eens voor dat omstanders je allerliefste bezit van je af willen nemen...! Voel je welke kracht er aangeboord wordt. Juist! Een kracht die voor je gevoel uit al je cellen komt. Voor je gevoel uit je tenen. Maar je zal hoe dan ook over die kracht beschikken, omdat je je niets laat afnemen wat je zo dierbaar is. Dit is een mooie visualisatie om jezelf ervan te overtuigen over welke krachten jij bezit.

Ja juist, je bent echt heel veel sterker dan je jezelf wil laten geloven.

Wanneer ik naar de energie kijk van die leeuwenpoort zie ik een heel krachtig portaal. Een portaal dat al geruime tijd aan het opbouwen is. De vlammen op de zon, de vermindering van het aards magnetisch veld. De prachtige maansverduistering die wij net hebben gehad. De zonsverduistering van 11 augustus. 

De “8” is het teken van verbinding. Verbinding tussen de aarde en het universum. Het teken van de leminscaat. De verbinding van de aardse met de universele energie. De verbinding van de aardse mens en de spirituele begeleiders. Alles is verbonden. Alles is in beroering. Alles is opgewonden door het prachtige schouwspel dat zich op aarde voltrekt. 

Het licht is al zichtbaar krachtiger. Het mist zijn uitwerking op aarde niet. Het duister wordt in sterk licht gezet. Zo sterk dat er geen schaduwen meer zullen zijn en dat houdt in dat alles in het daglicht gaat komen. Alles wordt zichtbaar, niets kan meer achtergehouden worden.

Wij gaan heel snel. De energie bezit een turbokracht. Onze fysieke lichamen staan onder hele sterke druk. Ik vergelijk het vaak met het staan onder een hoogspanningsmast. Daar krijg je meteen een bepaald gevoel bij. Ja dat is de druk die wij nu “kunnen” verdragen. De druk waar je je af en toe helemaal niet zo lekker bij voelt. De frequenties op aarde zijn sterk toegenomen. Soms zelfs momenten van rond de 36 Hrz.

Wij lezen met belangstelling de stukken over hoe wij in vorige levens konden genezen via kristallen. Wij blijven die artikelen verslinden..... Waarom, omdat je voelt dat je dit herkent. Je herkent dat JIJ ook in die omstandigheden hebt geleefd. Er gaan luikjes in je eigen hart open en die zeggen..... Ja hoor heel bekend.

Het moeilijkste is dat wij opgevoed zijn in een dimensie die nu niet meer werkt. Sterker nog tegen je transparante energie ingaat. Die overtuigingen uit de tijd van je opvoeding houden je sterk aan de grond. Geen mogelijkheid om te vliegen. Geen mogelijkheid om te stromen. En die transparante energie die WIL stromen. Ook in ons lichaam.

Wij kunnen veel meer voor onszelf doen door met meditatie en visualisatie te werken. Het is grenzeloos. Letterlijk geen grenzen......

Ga het ontdekken en voel dat het voor je werkt. Er is overal een antwoord voor je vragen te vinden. Wij leven ook wat dat aan gaat in een grenzeloze tijd.

Martha Krul
http://spiritualroseofsilence.blogspot.com

Lichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide

 

Davy & Denise Diekstra 

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 

Openingstijden:

ma t/m zo 10.00 uur - 20.00 uur 

 


Disclaimer - Privacybeleid © 2012 - 2020 Lichtwerkers Nederland