Venus retrograde: triggeren van thema eigenwaarde | Lea van der Eem | Lichtwerkers Nederland

Tijdens deze Venus retrograde van 5 oktober tot 16 november zal je getriggerd worden op het thema eigenwaarde. Venus gaat maar eenmaal per 18 maanden retrograde, dus je mag dit serieus nemen.

Als je de lessen die zich aandienen onder ogen kan zien, heb je de mogelijkheid om enorm te groeien in jouw gevoel van eigenwaarde.

Triggeren in pijnpunten


Allereerst kan je door situaties en mensen getriggerd worden op oude pijnpunten van je niet gezien, gerespecteerd en gewaardeerd voelen.

Wanneer jij je niet gezien voelt door je omgeving, zegt dat iets over jouw gevoel van eigenwaarde op dat gebied in je leven.

 

Uitnodiging tot groei

 

Dit triggeren is niet om jou dwars te zitten en het is niet de bedoeling dat je dit persoonlijk opvat en “in het verhaal gaat”. Zoals je misschien ondertussen weet, mag je elke keer dat je in je hoofd gaat en een verhaal maakt over de situatie, je daar weer los van maken en jezelf uitnodigen om dat wat er gebeurt te bekijken vanuit een hoger, ruimer, weidser perspectief. Alles wat je krijgt aangereikt van het universum geeft jou de mogelijkheid je bewustzijn te laten groeien, je te verdiepen in jezelf en je lessen te leren.

Ook al ben je al jaren bezig met het thema eigenwaarde en ben je hierin enorm gegroeid, toch is deze retrograde ervoor bedoeld die situaties aan te stippen waarin jij nog verder kan groeien. Daarbij mag je op een dieper niveau gaan ervaren en echt voelen hoe eigenwaarde aanvoelt.

Door een (pijnlijke!) ervaring in mijn eigen leven deze retrograde en bovenstaande toe te passen, kon ik opeens meer zakken in mijn lichaam en ervaren hoe de energie van eigenwaarde aanvoelt: fijn, zacht, stromend en tintelend. Het is levensenergie en nodigt uit tot ontspannen en genieten en is tegelijkertijd een bron van kracht, inspiratie en creativiteit.

Weggeven eigenwaarde

 

Hoe je het ook went of keert, we hebben in dit leven veel van onze eigenwaarde weggegeven. We hebben ons aangepast, klein gemaakt, zijn onzeker geworden, bij onszelf weggegaan, hebben over grenzen laten gaan, laten ons haasten en onder druk zetten en blijven maar begripvol voor de ander, ook als wij zelf op onze pijnpunten worden geraakt.

Allemaal signalen dat ons gevoel van eigenwaarde nog heling kan gebruiken.

Groeien eigenwaarde

 

Tijdens alle spirituele ontwikkelingen die gaande zijn, hoe mooi ook, kunnen we nog weleens voorbijgaan aan deze zo nodige basis van gevoel van eigenwaarde. Belangrijk dus om de lessen tijdens deze retrograde onder ogen te willen zien. Dat is soms even moeilijk, maar als je hierin investeert, zal het je veel brengen.

Door het groeien van je eigenwaarde lossen veel ‘problemen’ vanzelf op: je voelt je zekerder, je hebt meer vertrouwen, je grenzen zijn duidelijker, je blijft makkelijker bij jezelf, je bent beter geaard, je energie stroomt beter, je zorgt beter voor wat jij nodig hebt, je doet dingen in een tempo dat jou een goed gevoel geeft, je ontslaat jezelf van het dragen van lasten van andere mensen en je energieveld schoon en helder houden wordt een prioriteit.

Uitdaging om bij jezelf te blijven

 

Ook kan je in deze periode worden uitgedaagd om je, door de zienswijzen van andere mensen, niet uit jouw gevoel van eigenwaarde te laten trekken. Maar om juist steviger in jezelf te blijven en bij wat voor jou goed en juist voelt.

Let maar eens op de komende weken of je dit herkent. Je mag oefenen in het aangeven van je grenzen op een liefdevolle, maar wel duidelijke manier.

Spiegels van jouw ontwikkeling

 

Tijdens deze retrograde zal ook gespiegeld worden waar jouw eigenwaarde wel ‘op orde’ is. Ook dat is fijn om je bewust van te zijn. Mensen zullen je laten weten wat ze aan jou waarderen en dat ze je zien in wie je werkelijk bent. Ontvang al die mooie spiegelingen maar ten volle! Je mag genieten van het zien van de ontwikkeling die je hebt doorgemaakt, de stappen die je hebt gezet en waar jouw gevoel van eigenwaarde is gegroeid.

Mogelijkheid tot helen

 

Als je geraakt wordt in oude pijn, schrik dan niet, en weet dat het een kans is om jouw eigenwaarde verder te helen. Als je het aandurft om je lessen onder ogen te zien, zal je versteld staan van jouw groei in eigenwaarde na deze periode.

Wil jij ook heling ontvangen op het thema eigenwaarde, dieper afdalen in jezelf en jouw gevoel van eigenwaarde laten groeien en dieper verankeren?

Doe dan mee met de afstandshealing “Eigenwaarde” op donderdag 8 november 2018. Te ontvangen vanaf je eigen fijne stoel. 

 

WANNEER: Donderdag 8 november  20.00 – 21.00 u.

 

WAAR: Lekker thuis op je eigen fijne plek.

 

Aanmelden

 

Je meldt je aan door € 15,- over te maken op rekeningnummer NL78 INGB 0002957407 t.n.v. Helder BewustZijn o.v.v. ‘Eigenwaarde’. Vermeld ook duidelijk je naam of emailadres zodat ik je betaling kan koppelen aan je aanmelding.

Daarna vul je je email en naam in, hiernaast (laptop) of hieronder (mobiel) en druk je op de knop 'aanmelden'. Vervolgens ontvang je een mail in je mailbox waarin je je deelname nog dient te bevestigen. Daarna wordt je automatisch toegevoegd aan de deelnemerslijst en ontvang je nog een bevestigingsmail met aanvullende informatie.

 

Bij aanmelding na zondag 4 november is de bijdrage €20,-. Aanmelden kan tot donderdag 8 november om 15 uur.

HOE: De healing wordt vlak voor 8 november opgenomen, speciaal afgestemd op dit thema en de energie van deze groep. Op de dag van de healing een paar uur voor de opname, ontvang je een mail met de link naar de opname als mp3-bestand (te beluisteren met oortjes via laptop of telefoon) en verdere uitleg. Hou voor de zekerheid je spam in de gaten!

 

Donderdag 8 november om 20.00 u luisteren we allemaal tegelijk de opname. Ik stem mij opnieuw af en ondersteun en geleid de energie die op dat moment toegevoegd en geaard wil worden.

Lukt het je niet om op de afgesproken tijd mee te doen? Je kan de opname ook op je eigen moment beluisteren. Sowieso kun je de opname nog zo vaak beluisteren als je wil. 

 

Ook als je op 8 november om 20 u een andere bezigheid hebt, kan je meedoen aan de healing. Je kan jezelf voordat je aan je andere activiteit begint bewust afstemmen op de energie van de healing en jezelf op 'ontvangen' zetten. De opname van de healing kan je dan later nog beluisteren. Ervaringen van vorige mensen leert dat de healing op deze manier ook haar werking heeft.

 

Ervaring van deelnemers tijdens eerdere afstandshealings: 

 

"Dank je wel voor deze prachtige, mooie healing en jouw fijne begeleiding hierin. Er mocht zoveel loskomen en transformeren! Echt heel bijzonder hoeveel lichter en ruimer het voelde na de sessie."

 

"Wat een fantastische healing. Ben er beduusd van. Zo heftig en helend. Ik straal er gewoon helemaal van. De zware energie stroomde echt mijn lichaam uit. Ik voelde mijn benen stromen en de zwaarte echt een soort van lostrillen rondom mijn romp en bekken." 

 

"Dank je wel voor de healing, ik vond hem heel bijzonder...

Ik was super gestrest en onrustig vooraf en was het eerste half uur vooral aan het loslaten en eruit gooien. Voelde veel lichamelijke sensaties en kreeg aan het einde meer rust en ook dankbaarheid. Was intensief, maar erg mooi."

 

"Dank je wel voor deze healing, er is heel veel van mij afgevallen. Echt super deze verlichting."

 

"Heel mooie healing. Ik heb van alles gevoeld. Emotioneel en fysiek, ook ná de sessie. 

Heel bijzonder ook, omdat ik dacht ( omdat ik er die avond niet bij kon zijn) het voor mij toch niet zou werken. Dat is dus niet waar."

 

"Tijdens de healing voelde ik mezelf zo rustig en geaard. Alle energie stroomde. Ik voelde mij gehoord, gezien en energetisch betrokken bij een groter plan. En dat maakt mij zo blij!"

 

"Ik voelde veel vrede en kracht die mij letterlijk met jouw energie, geaard neerplantte op aarde."

Aanmelden afstandshealing Eigenwaarde


Lea van der Eem
www.helderbewustzijn.com

 

(Met dank aan Kari Samuels voor informatie over de Venus retrograde)Lichtactivatie Afronden 2020 Openen 2021 ( 12 - 12 )Lichtactivatie
De energie van 2021 AAN ( 10-01 )Lichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide

 

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

info@lichtwerkersnederland.com NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 


Disclaimer - Privacybeleid © 2012 - 2020 Lichtwerkers Nederland