De energie van augustus | Fran Tielemans | Lichtwerkers Nederland

Bij het begin van augustus ben je nog volop aan het recupereren van alle energetische/emotionele/mentale heftigheid van de voorbije weken. Gisteren sloten we een 9-maandencyclus af, om te beginnen aan een nieuwe fase in dit jaar.

Het is dan ook goed dat je deze maand niet halsoverkop in allerlei activiteiten of een overload aan plannen duikt, maar dat je heel goed centert, kijkt van waar je komt, en waar je heen wil.

Ook Uranus loopt vanaf 7 augustus retrograde, dus er is nog altijd veel afremming aanwezig.

 

De 10/1-trilling van deze maand geeft je impulsen om nieuwe aspecten van je Zelf te ontdekken of te ontplooien, om nieuwe dingen uit te proberen, om verandering aan te brengen daar waar je de voorbije tijd in een sleur geraakt was, en om te onderzoeken waar een koerswijziging nodig is.

 

Het is een maand van heroriëntatie, waarbij je de waardevolle, voor jou essentiële dingen zal behouden, maar ook nog veel los zal laten. Het is goed om voldoende tijd te nemen om stil te worden, en goed te voelen wat je hoogste doelen zijn. Dit is een tijd waar je hogere wil in conflict kan zijn met je lagere wil. Je weet diep in jou vaak wat goed voor je is, wat je vanuit hart en ziel wenst.

 

Maar het kleine bange ego dat vaak uit is op snelle resultaten en instant bevrediging zal zoveel mogelijk alle initiatieven tegenhouden die je hogere doelen in beweging zouden kunnen brengen of houden. Wanneer je dit conflict in jezelf waarneemt, wanneer je tenminste bereid bent het te zien, dan lost het zich vanzelf op, en ga je heel makkelijk alle egostukjes aan de kant laten om dat te doen wat je Hoger zelf je heel duidelijk aangeeft.

 

De 10/1-trilling vraagt om je prioriteiten op te lijsten, zodat je jouw hogere energie en frequenties – die massaal indalen dit (en volgend) jaar – richting kan geven. De heftige Mars-energie kan immers maken dat je veel energie verspilt door blind af te stormen op uiterlijke prikkels of mee te gaan in plannen van anderen die niet afgelijnd zijn op jouw doelen. Je kan ook veel van je energie laten wegvloeien door te blijven hangen in twijfels of humeurschommelingen of emotionele of relationele conflicten.

 

Dit is ook de maand waarin je veel kracht in jezelf kan aanboren om keuzes te maken, om je los te maken van wat jouw evolutie niet meer dient of afremt, en om beslissingen te nemen, ook al is dat misschien nog maar innerlijk en niet in de vorm. Je zal altijd je hoogste kracht aanboren wanneer je afgelijnd bent op je ware zelf, op wie je écht bent, en op je ware hoogste doelen. Dan ontwikkel je een rustige zelfverzekerdheid waarmee je jouw weg gaat, en alle obstakels kalm en bewust bekijkt en aanpakt.

 

Wat je parten kan spelen in deze 10/1-energie zijn onopgeloste problemen met autoriteit, want die zorgen ervoor dat er een patroon in stand wordt gehouden waarbij steeds andere uiterlijke autoriteiten worden opgezocht en op een voetstuk geplaatst, waarna door bepaalde ervaringen dit autoriteitsbeeld weer in duigen valt, en men teleurgesteld opnieuw op zoek gaat naar nieuwe autoriteiten naar wie men kan opkijken.

 

Vele mensen blijven op die manier zoeken, in de hoop ‘het’ weer op een andere plek te vinden. Het autoriteitsstuk wordt uiteindelijk opgelost wanneer dat mechanisme ontdekt wordt, en men leert ‘het’ in zichzelf te vinden. Wanneer men zichzelf leert waarderen, respecteren en liefhebben, en medemensen – hoe ze zich in de buitenwereld ook positioneren – te leren zien als broeders en zusters.

 

De Nieuwe Maan/Zoneclips van 11 augustus zet je zeker aan om jouw waarheid te ontdekken en op te bouwen uit allerlei elementen die je in de buitenwereld en in jezelf vindt. Het kan je ook duidelijk uitlichten rondom jou hoe mensen (of jijzelf) soms strijd leveren om ‘de waarheid’. Terwijl alle waarheid op Aarde relatief is, en er maar één echte absolute waarheid bestaat, namelijk Liefde.

 

Toch kan het ook jouw moed doen opborrelen om te gaan staan voor jouw waarheid, daar waar nodig, niet defensief, maar vanuit een rustige liefde voor je Zelf, terwijl je terzelfdertijd in liefde ziet dat anderen ook hun waarheid hebben. De Volle Maan op 26 augustus brengt toch mooie energie naar binnen, die je augustus kan helpen afsluiten op een harmonieuze manier, en je waardevolle zegeningen en contacten kan helpen ontdekken en  waarderen.

 

Zorg goed voor je lichaam, want het gaat hard dit jaar. Alle intense mentale/emotionele processen hebben een directe invloed op je lichaam, en de energetische instroom is sterk. Koester je lijf, communiceer ermee, en leer zien hoe het reageert, zodat je ook leert hoe je het optimaal verzorgt in alle mogelijke omstandigheden. En vergeet zeker niet te genieten van al wat deze lange hete zomer ons te bieden heeft!

 

Keep the Faith

 

Fran Tielemans
http://www.maitreya.be

 

 

 

 

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Algemene voorwaarden - Privacybeleid
 - © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland - Lightraisers Worldwide (EN)

© Let op: De afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.