We ontmoeten nooit zomaar mensen in ons leven | Trudy Hekkert | Lichtwerkers Nederland

We ontmoeten nooit zomaar mensen in ons leven. Elk mens komt met een boodschap. Het zijn allemaal spiegels. Wat wil de ander jou vertellen? Waar irriteer jij je aan bij de ander? Vraag jezelf dan eens af waarom je hem of haar zo irritant vind?  Vaak ontvang ik mensen in mijn praktijk en deze mensen kunnen absoluut niet tegen oneerlijkheid, worden vervolgens heel pittig en wijzen met de vinger naar de ander.

Hier was ik er vroeger zelf ook één van. Ik kon niet tegen oneerlijkheid en confronteerde de ander dus ook regelmatig, omdat ik voelde dat de ander niet eerlijk was. Eigenlijk kon ik niet met leugens omgaan van de ander en toch kwam ik iedere keer weer mensen tegen die een potje stonden te liegen tegen mij.

Hierin kon ik best wel pittig zijn, totdat ik meer en meer naar mijn eigen gevoel toe ging. Daardoor kwam ik er achter dat ik eigenlijk helemaal niet eerlijk naar mezelf was. Ik wilde het de ander te vaak naar de zin maken en cijferde mezelf weg. Ik wilde aardig gevonden worden en liet niet altijd mijn echte zelf zien uit angst dat de ander mij dan af ging wijzen. Ja, ik kon even pittig zijn, maar ging ook altijd weer verzachten en ging me weer aanpassen. Die balans was op dat moment niet te vinden.

Ik ging mezelf steeds meer ontwikkelen en kwam er achter dat ik eigenlijk heel kwaad op mezelf was. Ik had voor mijn gevoel toch ook wel hele verkeerde keuzes gemaakt in mijn leven.

Nu weet ik, dit wat ik op de ander ben gaan fixeren dat het de boosheid naar mezelf was. Ik ben mezelf uiteindelijk gaan vergeven voor de keuzes in mijn leven. Natuurlijk, als ik zie wat er allemaal in de wereld gebeurt word ik daar soms verdrietig of opstandig van, maar het beheerst niet meer mijn leven.

Zelf probeer ik het zo goed mogelijk te doen en wat er in mijn macht ligt, het begin namelijk allemaal bij ons zelf. Ja hoor, ik kan soms nog wel eens een pittig ding zijn, maar ik blijf nog iedere dag leren van de mensen om mij heen. Ik weet nu dat dit nodig was om steeds dichter naar mezelf toe te gaan en voor mijn eigen ziele groei. Ik zie en voel dat niet alle mensen eerlijk zijn. Maar wie ben ik om de ander daarin te veroordelen?

Ik heb zelf steeds meer rust hierin gekregen en wil mijn waarheid niet meer opdringen. Ik spreek wel uit wie ik ben, kom wel voor mezelf op, maar ga  mijn waarheid niet meer opdringen bij de ander!

Wel wil ik de ander daarin begeleiden als iemand naar me toe komt en deze inzichten wil ontvangen, om daarna net zoals ik er steeds meer rust in mag ervaren. Elk mens komt met een boodschap of het nu groot of klein is. Dankbaar ben ik voor alle mensen in mijn leven die mij iedere keer weer een stukje dichter bij mezelf brengen.

Liefs Trudy


www.trudyhekkert.nl

Heb vertrouwen – praktijk voor healing en bewustwording

Jeshua channeling

Arjun channeling

Channeling


 

Nieuw! E - TEA - 2

Introductie van de YahYel door Wieteke Koolhof en Denise Diekstra


Lichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide


Christ Consciousnesss
 

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

info@lichtwerkersnederland.com 

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 


Disclaimer - Privacybeleid © 2012 - 2021 Lichtwerkers Nederland