Laten we onszelf redden. In plaats van gered willen worden | Luc van Ewijk | Lichtwerkers Nederland

We hoeven niet gered te worden. We hoeven niet naar ''de hemel te gaan.''

Goed doen en braaf zijn zodat we naar de hemel gaan is onzin. De hemel is een verzinsel. Een geloof gebaseerd op minderwaardigheid creëert een macht.

We hebben geen overheid nodig. Die als ouders voor ons speelt. We vertrouwen een wild vreemde in de kamer maar de buurman niet.

We hebben geen school nodig die je verteld wat je moet weten. Want daarmee onderdruk je de waarheid. In plaats van dat de mens zich ontwikkeld.  

Maken we ze allemaal hetzelfde. Zodat ze in de pas blijven lopen. Net als bij het leger.

Een pil om beter te worden werkt niet. Je onderdrukt de symptomen. Je wilt jezelf enorm afleiden. Elke seconde op facebook. Om je beter te voelen. Je beter voor te doen. Dan je over jezelf denkt.

Alcohol drinken om de realiteit te vergeten. Net als een pil zo af en toe. Heel normaal want iedereen lijkt het te doen. Nee de wereld is zijn draai kwijt. We volgen elkaar maar. Maar zijn vergeten onszelf te volgen. Vandaar dat de wereld zo’n puinhoop lijkt. We lijken hopeloos verloren.

Maar schijn bedriegt. Tussen licht en duister. Daar bevinden we ons. We weten niet waar we ons bevinden. En dat voelt niet fijn aan. Terwijl we in een enorme bewustzijnsshift zitten. Simpel, het gaat er niet om wie er gelijk heeft. We hoeven niet allemaal hetzelfde te geloven. Het gaat erom dat we vrede met elkaar hebben. En met elkaars realiteit. Vrede met onszelf. Zodat we dat naar buiten uitstralen. En jezelf redden zodat je niet meer te manipuleren bent. Je kunt je eigen pas lopen. Je ziet alle aspecten van je zowel goed als fout. Duister en licht. Het hoort allemaal bij jou. Daar leer je wel mee omgaan. Je wordt een meester over jezelf. Vandaar die M in je handpalm.

Je ziet je talenten. En gaat ermee aan de slag. Alles lijkt vanzelf te rollen. Maak je maar niet druk om de buitenwereld. We hoeven alleen maar ons licht te schijnen. En de impact laat vaak even op zich wachten. De explosie is enorm. Mensen gaan vanzelf vragen stellen. Je kunt je ook niet meer verbergen. Want je licht is van veraf te zien. Je verveelt je vaak. Omdat je al veel weet. Je proces zowat uitgewerkt is. Je de transformatie al hebt gedaan.

Tijd om jezelf te laten zien. Je woorden mogen de wereld in. Zowel geschreven als met praten zoals we dat noemen. De mensen hebben gidsen nodig. Want anders verliezen ze zichzelf in het proces. Denken ze dat de wereld vergaat. Terwijl het slechts een illusie is die vergaat. En al wat echt is dat blijft bestaan.

Vandaar dat de aarde een prachtig plek wordt. Vergeet de leugens leef je waarheid. Want dan haal je de zon in huis waar je zo naar verlangde.

Luc van Ewijk
www.mindstroom.nl

Starseed Special Transmissie en meditatie

Wieteke Koolhof channelt Arjun van de YahYel op zondag 25 april om 20:00 uur

 

Nieuw! Verlichtingsactivatie

Zondag 9 mei om 20:00 uur door Davy Diekstra

 

Nieuw! E - TEA - 2

Introductie van de YahYel door Wieteke Koolhof en Denise DiekstraLichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide


Christ Consciousnesss
 

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

info@lichtwerkersnederland.com 

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 


Disclaimer - Privacybeleid © 2012 - 2021 Lichtwerkers Nederland