Openbaar Ministerie vermoord hond Baco | Lichtwerkers Nederland

Ruim 40.000 handtekeningen zijn verzameld om de euthanasie van hond baco te voorkomen. Waarom? Omdat wij VOELEN en ons innerlijk weten GEBRUIKEN. Is het zo gek, als dat een hond of welk ander dier zo vreselijk wordt mishandeld of mishandeld is geweest, hap en bijtgedrag vertoont? Angstig is? Agressief wordt weggetrokken door politie en wordt opgesloten? Na alles wat ze al hebben meegemaakt?

Beestjes die nog nooit liefde hebben ervaren bij de mens maar alleen maar gierig zijn gebruikt/misbruikt voor egoïstische doeleinden en zwaar gepijnigd door die onbewuste beulen?

MISSELIJK wordt ik ervan en mijn energie ONTPLOFTE toen ik het hoorde.

Hond in Nood (Annette En Clemens) publiceerde:

Stichting Hond in Nood heeft namens Justitie via een advocaat het volgende verdrietige bericht ontvangen over Baco:

"Helaas kan Stichting Hond in Nood niets in deze zaak betekenen. Naar aanleiding van het bijtincident is Baco in beslag genomen en aan een gedragstest bij het riskassessment team van de Universiteit Utrecht onderworpen.

Uit deze test is gekomen dat Baco zeer onzeker is naar naar onbekende mensen. Hij vertoont agressie in de zin van hap- en dreiggedrag. Baco gaat geen positieve interactie aan en is hoog risico naar mannen, honden en kinderen. Dit risico wordt verhoogd doordat Baco zeer onzeker en ambivalent is en daardoor onverwachts met agressie kan reageren. Verder is duidelijk dat als Baco bijt, hij ernstige schade veroorzaakt.

Uiteraard kijkt het OM naar de mogelijkheden van herplaatsing in de gevallen waar dit mogelijk is. Hierbij is door het riskassessment team overwogen dat herplaatsing (zowel bij mannen als bij vrouwen) een risico vormt gezien zijn gedrag. Dit vanwege de onvoorspelbaarheid in zijn gedrag en zijn neiging tot hoge opwinding, zijn geringe bandvorming en geringe steun zoeken met respectievelijk naar mensen. Zij kunnen niet garant staan dat deze hond veilig is voor een volgende nieuwe baas in de begin periode na herplaatsing. In combinatie met de geringe kans op succes van training, komen zij helaas tot een euthanasie advies.

Ik heb geen reden om van dit advies af te wijken. Daarnaast heb ik ook geen reden te twijfelen aan de professionaliteit van de testen en testers.

Gezien het gevaar dat Baco vormt kan ik helaas niet anders dan het euthanasie advies op te volgen. Deze machtiging heb ik reeds gegeven.

Ik hoop u hierbij voldoende geïnformeerd te hebben.

Met vriendelijke groet,

(...)

Officier van justitie"


Zo even bijgekomen van dit bericht om me niet al te veel te laten leiden door mijn emoties die door m'n DAK heen schieten.
Dit is geen RECHTVAARDIGHEID maar ONBEWUSTHEID

Mensen die vanuit hun ''topposities'' zich laten lijden door de hoofdenergie, de mannelijke energie. Mensen die onbewust zijn en daardoor ''simpelweg vertrouwen op het ''oordeel'' van een andere ''simpele''. En ik probeer dit met alle respect te voorwoorden maar ik voel op zeker de moeite die ik hierbij ervaar. Het wordt tijd dat de mensen die in verbinding staan met hun hart komen te zitten op de belangrijke (niet door een gecontroleerde) positie(s), wat ook zal gebeuren.

Natuurlijk gaat Baco geen positieve interactie aan, is er werkelijk vanuit ECHTE onvoorwaardelijke liefde toegereikt naar het beestje door iemand die bewust in contact staat met zijn bron, of werd er met een hand gegraaid in de kooi waar ze hem opsloten? Snap je wat ik bedoel? 

We leven in een tijd dat we niet eens de supermarkt binnen kunnen lopen zonder geconfronteerd te worden door duizenden dode dieren in plastic verpakkingen. Dieren die zonder hap of bijt gedrag hun hele (vaak korte) leven in gruwelomstandigheden leven en in hetzelfde concentratiekamp verschrikkelijk om het leven worden gebracht. Hoe kunnen deze mensen dat doen? S'avonds na hun ''arbeid'' fijn thuiskomen en voor het slapen gaan nog ''even de hond uitlaten''. Terwijl ze de hele dag.... met varkens, kippen, koeien........ Wat is het verschil tussen een hond, een varkentje, een lammetje, een kip, een koe in deze context?

Soms begrijp ik helemaal geen .... meer van de gehele mensheid niet en voel ik de oude patronen die meteen naar boven komen: zoals zij de dieren zien, zo zie ik hen. En voorheen schoot ik mijn lichaam uit van pijn, woede, overdondering en walging hoe het er hier op aarde aan toe gaat dat nu wordt weggeduwd door een intense energie die mijn lichaam bestormt. Een vuur brandend in mij die mij herinnert waarom ik hier ben. Een Lichtwerker kan zichzelf alleen maar herkennen in duisternis.

Dank aan de pure positieve energie die baco IS voor zijn ongelooflijke moed en ''missie'' hier op aarde. Baco heeft energie in beweging gezet en heeft door zijn opoffering het collectieve bewustwording enorm verbreed. 

Baco mag terug naar de bron waar hij weer de onvoorwaardelijke liefde ervaart die hij is.


Denise Luna

Lichtwerkers Nederland