Loslaten.. hoe doe je dat? | Gewoon Grietje | Lichtwerkers Nederland

Iedereen zit wel eens in een situatie die je ergens in je hoofd of lichaam een naar, onbestemd of onprettig gevoel geeft. Je kunt het duiden, maar toch ook weer niet. Bewustwording van dit gevoel is de eerste stap naar heling. En vandaar uit komen er oplossingen.

Dus zoek een plek waar jij je fijn voelt, je veilig voelt. Ga rustig zitten of liggen, sluit je ogen en leg je handen op je buik. Adem rustig in en nog rustiger uit, volg je adem. Ga dan met je aandacht naar de plaats in je lichaam waar de onprettige situatie zich manifesteert, bijvoorbeeld rond je hart of je buik. Hoe voelt het?

Wordt je verdrietig van dit gevoel? Of wordt je boos? Voel je onmacht? Observeer het gevoel, probeer er even niet over na te denken, sta jezelf toe te voelen.

Herken je het gevoel, heb je het eerder op deze manier gevoeld in een andere situatie? Waarom kreeg je dat gevoel toen? Hoe ben je er toen mee omgegaan? En ga eens nog verder terug, naar toen je klein was, misschien is er een connectie. Hier liggen kansen voor jou om te voelen hoe en waarom jij toen bij je eigen zelf vandaan bent gegroeid om te matchen met je omgeving, Wat heb als klein kind gedaan om je in die situatie te kunnen handhaven? En door je hier bewust van te worden kun je nu weer dichter naar jezelf toe groeien, meer in je kracht gaan staan, groeien als mens.

Deze inzichten komen meestal niet in één keer. Je kunt dit proces een aantal keren herhalen voor jezelf, om dieper door te kunnen dringen in je patronen. Om hier meer inzicht in te krijgen. Neem hiervoor alle tijd die jij nodig hebt. Gun jezelf die tijd.

Wees de situatie dankbaar, het is onderdeel van jouw groeiproces. Benoem dit eventueel hardop om het te bekrachtigen.

Nu je de situatie goed hebt doorvoeld kun je jezelf ook beter toestaan om te voelen wat het voor jou betekent als je de situatie (of persoon) loslaat. Wat brengt dit jou? Ruimte? Vrijheid? Rust? Om dit positieve effect van de situatie te versterken kun je een gesloten gouden cirkel om je heen visualiseren en de ruimte binnen de cirkel opvullen met de rust of de ruimte of de vrijheid die het jou kan brengen. Vul jouw cirkel helemaal op en doordrenk jezelf met dit prettige gevoel.

Zo zet jij jouw heling in werking.

Aquamarijn en Sugiliet zijn kristallen welke jou kunnen ondersteunen bij dit proces. Houdt ze samen in je linkerhand om je emoties te reinigen en te verfrissen. Een ervaren crystalhealer kan de kristallen eventueel programmeren om jouw specifieke proces te ondersteunen.

Geen groei zonder pijn. Zonder schuren geen glans. Beweeg. Maak plannen voor JE zelf. Voel. Groei mooi mens.

https://www.gewoongrietje.nl

info@gewoongrietje.nl

Facebook en Instagram: @GewoonGrietje

Incarnatiepijn in Lichtwerkers


❥ Zondag 4 oktober
  Pamela channelt Jeshua

 

Lichtactivatie Activeren van de Levensstroom


❥ Woensdag 11 - 11  Lea van der Eem

 


www.Gaia.comLichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide

 

Davy en Denise Diekstra 

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 

Openingstijden:

ma t/m zo 10.00 uur - 20.00 uur 

 


Disclaimer - Privacybeleid © 2012 - 2020 Lichtwerkers Nederland