De Wet van Aantrekking in Actie ♥ Abraham Hicks ♥ Lichtwerkers Nederland

❥ Ze voelt zich niet gewaardeerd..

Als je wakker bent, zendt je uit. En als je uitzendt, ontvang je, En als je ontvangt, ben je onder invloed. En de Wet van Aantrekking zal ervoor zorgen dat je dit goed kunt voelen want de Wet van Aantrekking zorgt voor een toename van alles waar je over nadenkt, nietwaar?

De vraag waar je over na zou moeten denken is: Waar word ik door beïnvloed?

Ben ik onder invloed van mijn Innerlijk Wezen die in mijn Vortex is, en die niet alleen alles kent wat ik erin gestopt heb door de dingen die ik heb meegemaakt, maar weet hoe dit alles samenkomt, weet wie ik werkelijk ben en hoe ik geëvolueerd ben en daar steeds leiding over aanbiedt. DAT is nog eens invloed.

OF.....je kunt onder invloed zijn van het Nieuws. Je kunt onder invloed zijn van iets wat je op tv ziet, of van iemand die zich druk maakt over jou. Met andere woorden, onder welke invloed ben je? 

En dit is de sleutel.....

Als je TEVREDENHEID voelt dan kun je zeggen dat je op dit moment onder invloed bent van je Innerlijk Wezen en dat de gedachten en ideeën die komen goed zullen zijn.

Maar als je peinst en bezorgd bent, chagrijnig of humeurig bent, als je niet waardeert of je niet gewaardeerd voelt, dan ben je niet onder invloed van Bron-Energie, dan ben je niet onder invloed van je Innerlijk Wezen. Dan ben je onder invloed van iets anders en dat is goed om te weten want ....momentum is momentum is momentum is momentum.

Je kunt dat gevoel, dat je niet gewaardeerd wordt, niet ineens stoppen want je hebt het al te lang geoefend. Je kunt dus niet ineens zeggen, “Oké Abraham, je hebt gelijk, van nu af aan zal ik me gewaardeerd voelen als ik ga werken.” Dacht het niet, want dat lukt je niet ineens.

Maar als je begrijpt wat we bedoelen en je neemt dit vandaag met je mee: Ik ben altijd onder invloed van iets als ik uitzendt, als ik wakker ben. Ik ben altijd onder invloed van iets.

Ben ik onder invloed van mijn Innerlijk Wezen die dol op me is en me waardeert? Voel ik me TEVREDEN of meer?

Of ben ik onder invloed van mensen die het te druk hebben, of mensen die zich druk maken om hun eigen levens, mensen die misschien hun leven lang nog niet geoefend hebben om in de Ontvangstmodus te zijn.

En misschien struikelen ze er wel eens per ongeluk in, maar dat kan je misleiden. Soms kan iemand zomaar in balans zijn, zonder dat ze weten hoe ze het doen. En soms richten ze dan hun aandacht op jou. En oh boy, wat voelt dat goed!

Maar dan ga je op iets tellen wat NIET STABIEL is.....want ze zullen naar huis gaan en ruzie hebben met hun partner, of ze proberen hun kids onder controle te krijgen die niet willen luisteren, of ze proberen meer geld te verdienen als ze niet genoeg hebben.

Je hebt geen idee wat er gaande is in de levens van anderen. Je hebt geen idee onder welke invloed ze zijn.

En om daar je humeur en energie vanaf te laten hangen.....wij bevelen het niet aan.

Abraham Hicks

www.abraham-hicks.com

 

Speciale dank voor de vertaling:

❥ Annelie van Eijk
www.mijnspirituelenatuur.nl

 

 

Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Disclaimer
- Privacybeleid - Algemene voorwaarden © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland

© Let op, afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.