Ga je met het zinkende schip mee ten onder of bouw je mee aan de nieuwe wereld? Luc van Ewijk | Lichtwerkers Nederland

De hoop lijkt te zijn verloren in de wereld. Als een schip wat zinkt. Vele blijven toch nog op dat schip zitten. Stop met het volgen van ideeën die toch niet werken.


Volg geen andere mensen. Maar volg eerst jezelf. Jij zelf weet wel waar het heen wil. Alleen horen we dat nog te doen. Zodat we het waar maken.

Stop met het roddelen en oordelen over mensen. Zo vernietigen we hoop. Want er is altijd wel een reden om iets niet te doen. En om iets tegen te werken.Stop met het redden van mensen. De meeste willen toch niet gered worden. Ze zitten vast in hun eigen realiteit. Die spoedig ophoudt te bestaan.

Je kunt alleen mensen omhoog helpen. Die klaar zijn om te veranderen. En open staan voor de verandering die gaat komen.

Maar er is ook hoop. Er gaan gebeurtenissen gebeuren die de wereld gaan veranderen. We leven in een grote verdrukking. De verdrukking van de waarheid.

Laat je woord niet snoeren. Ook al krijgen we de wind van voren. Jouw tijd is al aangebroken. En maak daar maar gebruik van.

Dromen laten je vliegen. Vliegen van geluk en wijsheid. Als het uit komt. Vandaar dat we er nu aan werken.

Het lijkt frustrerend want het lijkt eeuwig te duren voordat we het omslagpunt gaan bereiken. Dat is slechts schijn.

We zien wat ze ons willen laten zien. Niet van wat er werkelijk op aarde gebeurt. En dat is met een reden. Om zolang mogelijk het systeem aan te houden.

Het systeem wat we leren te volgen als kind. Het collectief daar is waar het omdraait. Het individueel wordt buitengesloten. Want stel dat mensen een eigen mening krijgen. En door de sluier van leugens heen gaan kijken. Ze zien dat het allemaal nep is, een spel om controle en macht. Zoals dat al eeuwen aan de gang is op deze planeet.

We lijken buitenspel gezet. Er lijkt een strijd gaande tussen mensen. Maar dat is slechts de energie. De mensen die vooruit gaan en de mensen die blijven zitten, botsen met elkaar.

Maar we hoeven ze niet te verbannen. Want zo worden we eilandjes. Terwijl het beter is als we nog een beetje verbonden zijn.

Omdat we dan toch nog invloed hebben. Vaak verwachten we het niet. Maar we hebben toch best veel invloed. Onze kennis en wijsheid brengen nieuwe ideeën in de hoofden van de mensen.

Een nieuwe richting. En een nieuw plan. Zodat de vrijheid kan leven. En onze persoonlijke ontwikkeling de pan uit reist.

Genoeg om aan alle hedendaagse problemen een einde te maken. En dat is slechts het startsein van de nieuwe tijd.

Die zoals een storm zich gaat aandienen. Elke dag heb je de keus. Om met de storm mee te gaan. Of te blijven zitten. En steeds depressiever te worden. Want met de dag sterft het oude systeem. Terwijl het nieuwe ons dat gaan brengen waar we zo naar verlangen.

De keus lijkt mij zo gemaakt. Kiest u met u hart. Want alleen dan wandel je op de juiste manier.

Luc van Ewijk
www.mindstroom.nl

Jeshua channeling

Arjun channeling

Channeling


 

Nieuw! E - TEA - 2

Introductie van de YahYel door Wieteke Koolhof en Denise Diekstra


Lichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide


Christ Consciousnesss
 

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

info@lichtwerkersnederland.com 

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 


Disclaimer - Privacybeleid © 2012 - 2021 Lichtwerkers Nederland