We hoeven geen mensen te redden als lichtwerker. Maar er alleen te zijn | Luc van Ewijk | Lichtwerkers Nederland

''De waarheid'', we hebben er een moeilijke relatie mee als mensen. We vinden het ongemakkelijk. Het is pijnlijk en hard soms.

We hoeven ons niet in te graven voor ''de waarheid''. Het andere uiterste is dat je iedereen jouw waarheid opdringt. Terwijl vele toch niet willen luisteren.

Het is dat ze het licht verafschuwen. Ze houden het licht en de waarheid van zich af. Want ze zijn er bang voor. Bang voor de verandering.

Want dat is iets buiten de gebruikelijke deur van hun realiteit. En dat is dan knap schrikken voor ze.

Hoe kun je daar mee omgaan? Je kunt de waarheid er doorheen rammen. Maar daarmee drijf je mensen in een hoek.

Liegen is niet hoe wij werken als lichtwerkers. Beter is het om je waarheid voor je te houden. Niet altijd alles te vertellen. In de wetenschap dat ze er nog niet klaar voor zijn. En dat je sporen achter laat. Omdat ze dan later zelf naar ''de waarheid'' kunnen zoeken. Wanneer ze daar klaar voor zijn.

Je hebt eindelijk rust. Geen onrust meer. Omdat je niet hoeft te vechten. Er alleen te zijn zoals jij wilt. En daarmee ben je een voorbeeld.

Een voorbeeld omdat je authentiek bent. Je leeft op jouw manier. En daarmee ben je een rijk mens. Een trendsetter want meerdere gaan zo leven.

In het tijdperk van vrijheid en zelf ontplooien. Het lijkt er niet naar. Maar langzaam rolt het licht steeds meer onze wereld binnen.

We leven in de illusie. Dat het licht tegen het kwaad hoort te vechten.
Mensen vechten tegen elkaar om ''gelijk'' te hebben. Maar vaak hoef je jouw gelijk niet te halen. Als je zelf maar de waarheid weet.

De volgers komen vanzelf wel. Wanneer ze daar klaar voor zijn. Beter bewaren we de rust wat vaker. Zodat we niet weer verdeelt raken. En elkaar om de oren vliegen. Met woorden die we toch niet menen. Maar het wel doen.

Richt je aandacht op het werk waar je goed in bent. Zoals bijvoorbeeld In het mooie schrijf werk. Waarin je mensen inspireert met je woorden als een voorbeeld.

We zijn daarnaast ook zieners. Zien alle glimpen van de toekomst. En doordat we zien met het andere oog. Leggen we snel verbanden naar ''de waarheid''.


Daarmee kunnen we al profiteren. En plukken we de vruchten van de nieuwe tijd. Succes zullen we zeker boeken. Omdat we zien en het licht accepteren.

 

Het leven van een lichtwerker hoeft niet zwaar te zijn. We maken het zo makkelijk als we zelf willen. Omdat we naast het dragen van de waarheid en licht, ook graag van het leven genieten. Het liefst zoveel mogelijk. Grijp die zon. In de beste zomer van de 21 ste eeuw.

Luc van Ewijk
www.mindstroom.nl

Speciale dank aan:
Foto © Melany Plug en Willem Zwanenburg

Jeshua channeling

Arjun channeling

Channeling


 

Nieuw! E - TEA - 2

Introductie van de YahYel door Wieteke Koolhof en Denise Diekstra


Lichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide


Christ Consciousnesss
 

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

info@lichtwerkersnederland.com 

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 


Disclaimer - Privacybeleid © 2012 - 2021 Lichtwerkers Nederland