''Plotseling verdwenen'' - Deense documentaire over HPV ''slachtoffers'' niet langer te bekijken | De achterdeur

Gisteren ontdekte ik dat de Deense documentaire ‘De vaccinerede Piger’ (2015) van het internet is verdwenen. Ze hebben ondraaglijke pijnen, epileptische aanvallen, chronische vermoeidheid, zitten in een rolstoel of zijn de menopauze al begonnen nog voordat ze ooit een kind hebben gebaard. De meisjes hebben één ding gemeen: ze denken allemaal dat hun klachten komen door het HPV-vaccin. En voor wie er (nog) wetenschappelijk bewijs nodig is, er is meer dan voldoende wetenschappelijk onderzoek dat dit zeer aannemelijk maakt. Lees meer 


 www.gaia.com ❥ Klaar voor een volgende stap?Lichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide

 

Davy en Denise Diekstra 

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 

Openingstijden:

ma t/m zo 10.00 uur - 20.00 uur 

 


Disclaimer - Privacybeleid © 2012 - 2020 Lichtwerkers Nederland