''Plotseling verdwenen'' - Deense documentaire over HPV ''slachtoffers'' niet langer te bekijken | De achterdeur

Gisteren ontdekte ik dat de Deense documentaire ‘De vaccinerede Piger’ (2015) van het internet is verdwenen. Ze hebben ondraaglijke pijnen, epileptische aanvallen, chronische vermoeidheid, zitten in een rolstoel of zijn de menopauze al begonnen nog voordat ze ooit een kind hebben gebaard. De meisjes hebben één ding gemeen: ze denken allemaal dat hun klachten komen door het HPV-vaccin. En voor wie er (nog) wetenschappelijk bewijs nodig is, er is meer dan voldoende wetenschappelijk onderzoek dat dit zeer aannemelijk maakt. Lees meer 

Lichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide

 

Davy & Denise Diekstra 

 

Weversland 65

2211 TX

Noordwijkerhout 

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 

Openingstijden:

ma t/m zo 10.00 uur - 20.00 uur 

 

Bezoek aan de praktijk uitsluitend op afspraak


Disclaimer - Privacybeleid © 2012 - 2020 Lichtwerkers Nederland