Ik ben Davy, ik ben Lichtwerkers Nederland

Natuurlijk is Lichtwerkers Nederland veel meer dan mij alleen. Buiten de lieve vrouw waar ik nu mee ben, zijn er nog zoveel lieve mensen die hun zichtwijze in dit netwerk delen. Allemaal in trant van rijp voor de brandstapel, hoewel dat gelukkig niet meer gebeurd met andersdenkenden in het Westen.

Toch vind ik het een belangrijk punt om naar voren te brengen om je ervan bewust te maken hoe bijzonder het eigenlijk is dat dit tegenwoordig kan zonder represailles.

Een prachtige ontwikkeling voor de mensheid en een zeker teken dat we in een nieuwe tijd zijn aanbeland zoals onze voorvaderen ons voorspelde met kalenders die voor de wetenschap vaak nog onbegrijpelijk zijn.

Er is iets anders aan mij. Daar waar het normaal is dat mensen zich van onder naar boven ontwikkelen en steeds spiritueler worden, is het voor mij andersom. Dat houdt in dat een ontwikkeling heb van boven naar onder. Daar waar de ene naar spiritualiteit streeft doe ik dat naar aarding.

Hierdoor aard ik mij door het bijstaan van mijn medemens en profiteren zij van de trilling van de oplossing die ik voor hen kan zijn als er openheid is. Ik kan je er bijvoorbeeld aan herinneren dat er nooit een einde komt aan jouw reis, waardoor jij je kunt ontspannen en weten dat je het daarom ook nooit fout kunt doen, behalve in de ogen van zij die slapen en slaaf zijn van de gedachtestromen in henzelf.

Ik kan nu gaan vertellen wat voor studies en ervaringen ik heb opgedaan maar ben dan het verleden aan het gebruiken om een fictief beeld te scheppen van mijzelf. Een orgasme voor het ego en in de regel voegt het niets toe. Verlichting is geen diploma verzonnen door in de regel alcoholisten die voor eeuwig en altijd geldt. Je bent Present of niet. Je doet dat wat goed voor jou voelt of je doet het niet. Hierdoor zijn diploma’s vaak meer een blok aan je been als je jezelf ermee identificeert en veroordeelt tot een beperkt gebaand pad en lijkt het vaak niet mogelijk om een voor jou betere weg te kiezen en blijf je braaf.

In deze tijd zou de cv van Jezus er uit zien als iemand met een lagere beroepsopleiding die meubelmaker/bouwvakker werd. Mijn cv is in verhouding buitengewoon indrukwekkend maar wat zegt het over mij? Uiteindelijk hebben we alleen te delen wat we hebben ervaren, niet dat wat we kunnen echoën als een papegaai of misschien beter gezegd egoën. Dit soort opleidingen waren ooit bedoeld voor de adel om zich te verheffen over het klootjesvolk met een diploma dat tot het vergaan van het lichaam geldde. Tegenwoordig staan mensen bedrogen met hetzelfde papiertje achter de kassa bij de Lidl waar ze meer ervaring opdoen waar ze wat aan hebben in een week, dan 4 jaren ideeën van alcoholisten uit je hoofd leren.

Vaak verandert de kaft alleen van de universitaire boeken en is het nog oude bagger ook en is het enige tastbare dat een student overhoudt aan een studie alcoholisme en/of schulden. Hierdoor zie ik weinig waarde om mijn ‘gedwongen’ studies met je te delen. Maar wat dan wel.

Ik woonde in Baden Baden in Duitsland toen ik te horen kreeg dat mijn Opa was overgegaan. Ik werd niet goed. Ik stortte in elkaar, de liefste en tofste man die ik kende was er niet meer. Dit bleef maar aanhouden en het enige wat mij beter stemde was het nemen van XTC. Ik wilde dat niet blijven doen en kwam op het idee om heel diep in die trip te gaan. Iedere keer leek het alsof ik het leven begreep maar als ik de volgende dag wakker werd was dat gevoel weer weg. Ik besloot XTC te blijven nemen tot ik het echt allemaal zou begrijpen.

Hoeveel ik die avond nam weet ik niet meer. Wel weet ik dat ik maar bleef rondlopen in de woonkamer om vervolgens maar naar bed te gaan.

Toen zweefde ik opeens door het universum en kon ik de tijdlijnen zien op een manier die mij angst aanjaagde toen ik kleiner was. Het was namelijk mijn tijdlijn en al mijn levens, of zoiets. Toen ik kleiner probeerde ik mijzelf, mijn leven nu te vinden op die lijn maar dat lukte mij niet en voelde mijn leventje als onbetekenend en werd ik bezweet en bang wakker.


Dit keer was het anders en ik keek naar de dubbele helix, net als de DNA maar dan energiebanen met een rechte energie baan in het midden. Ik kwam op het idee om de middelste baan in te gaan. De kleur was vooral rood en het leek wel of ik in een complexe lavaslamp was terecht gekomen. Bam, opeens begreep ik het leven en zag ik wat er gebeurde en waarom er een onbeschrijfelijke vrede kwam over mij heen. Het was ongeveer een uur of 7 en ik had maar een paar uur gelegen na de grootste hoeveelheid xtc die ik ooit had genomen maar daar was niets meer van te merken. Ik voelde me super, alsof ik net uit de baarmoeder was gekomen. Het was gelukt, ik was herboren!

Al snel verscheen mijn opa in mijn dromen in de periode daarna. Ik kwam hem tegen op het strand en was blij om hem te zien. Hij zei niets tegen en straalde alleen maar. We stonden op allemaal scherven van schelpen en opeens laat mijn opa zich op de scherven vallen met zijn blote schenen en begint wild heen en weer te gaan. Hij staat op, kijkt mij vriendelijk aan en zonder dat hij wat zegt begrijp ik dat hij mij aangeeft dat ook te doen.

Ik voel pijn aan mijn schenen en kijk naar beneden. Het lijken wel bloedzuigers die op mijn schenen aan het feesten zijn en weer kijk ik op naar mijn opa om hem te vertellen dat het wel pijn doet maar waarschijnlijk niet zoveel pijn als hard met mijn schenen over de schelpenscherven te gaan. Maar opa is al weg en ik ben alleen op het strand. Ik laat mezelf op mijn schenen vallen en wordt wakker. Een nieuwe wereld was voor me opengegaan.

Opeens was ik open voor gechannelde boodschappen en begon mij hier dag en nacht mee bezig te houden. Pamela Kribbe, Abraham Hicks, Kryon, Jakob Lorber, Seth, etc.. Niets zijn en alles zijn, was nu een voelbare logische paradox van het leven. De gedachtestromen in mij werden rustiger en wie ik dacht dat ik was, was ik niet meer.

Het doel van het leven is NU zijn, alert en nu en nu en nu en nu en nu en nu en nu en nu. De schaduw van het ego begon mij steeds meer op te vallen en ik begon te merken als de gedachtes mij wilden overnemen of dat probeerden.

Deze schaduw van het ego en de overlevingsstrategieën om me geliefd te voelen of in de hoop dat er van me gehouden werd waren niet meer nodig. Ik realiseerde mijzelf als liefde, een zijnsstaat en realiseerde me dat niemand van mij zou kunnen houden omdat je liefde niet kunt doen. Iemand kan alleen maar liefde zijn. Dat waar ik zo lang naar opzoek was bestond eigenlijk helemaal niet.

Dat was natuurlijk niet het enige wat ik zocht in de hoop mijzelf beter te voelen maar ik begreep nu wel dat ik mezelf nu beter kon voelen waardoor als het ware het universum toestemming geeft om mij te verwennen met een prachtig leven. Ik wilde heel graag mijzelf terug gespiegeld zien ik de wereld maar ik kwam alleen maar mensen tegen die dingen wilden in de hoop zichzelf beter te voelen in plaats van nu verantwoordelijkheid te nemen over hoe zij zich voelde.

Ik merkte dat als ik mijn weten met andere deelde het opeens mogelijk werd om mensen weer in hoop en geloof te krijgen. Dus jezelf goed voelen zonder dat je er nu bewijs voor hebt maar wel het vertrouwen hebben dat er voor je gezorgd wordt door de Bron, het universum, God.

Vaak wordt God afgeschilderd als een grotere leipert dan Hitler met een nog veel heftiger concentratiekamp waar God tot in de eeuwigheid zijn sadisme op je kan botvieren.Maar voor vaders en moeders die hun pasgeborene in de handen hebben weten dat dit onzin is en voelen een onvoorwaardelijke liefde die dit verduidelijkt wat maar een minuscule fractie is van de liefde van God. Moeders/vaders jullie gooien je stoute kind ook niet in de oven als die tegendraads is, wat op zich al genoeg bewijs moet zijn. Als er wel een hel zou bestaan dan zou het tijd zijn voor tbs verpleging voor god gezien de huidige maatstaven.

Even terug naar het pasgeboren kindje. Wat wil je van dat kind als je het ziet? Is dat niet goed genoeg? Zondig? Helaas zijn er in de geschiedenis te veel extreem verdwaasde mensen geweest die tot gierige en sadistisch conclusies zijn gekomen omdat ze waarschijnlijk zijn opgegroeid met een beeld van god wat neerkomt op een belachelijke klootzak.

Opeens is het niet verwonderlijk dat je van een samenleving met deze geschiedenis NIETS cadeau krijgt behalve de inentingen waar al miljoenen kinderen door zijn gestorven en verminkt. Onvoorstelbare bedragen worden jaarlijks betaald door big pharma omdat zij zich hieraan heeft schuldig gemaakt. Een gierig land als Nederland geeft de inentingen zo bizar jong dat de verminkt of dood van de baby niet valt aan te tonen. Ik koos ervoor de kinderen niet in te enten omdat ik dood en verminking een te groot risico vond en het dierenleed niet wilde sponsoren.

Als je een beetje moeite doet wordt het snel duidelijk waar ze vandaan komen, deze inentingen. Er is een familie of een paar families die het geld in de wereld controleren, de grootste wapenhandelaars zijn, etc, en die hebben ook een stichting opgericht. Weet jij welke? De wereldgezondheidsorganisatie! Dus de mensen die Hitler geld hadden overgemaakt nadat hij het parlement in brand stook, diezelfde mensen maken je inentingen en die zijn zo harteloos en machtig dat bijvoorbeeld de directeur van Auswitch de minister president van Duitsland werd na de tweede wereldoorlog. Dat leer je niet op school!

Wat je ook niet wordt geleerd is dat de Twin Towers in New York sneller instortte dan natuurkundig mogelijk is en dat gebouw 7 ook instortte als een kaartenhuis nadat een journalist meldde dat het al gebeurt was van CNN. Daarna worden toevallig de landen aangevallen niet nog niet meededen met de Federal Reserve en zijn nu wel onder de controle van deze familie(s).

Tegenwoordig is er ook een heksenjacht tegen iedereen die op een andere manier aangeeft dat genezing mogelijk is buiten drugs nemen tot aan je kist. Deze strijd heeft de mensheid nu bijna gewonnen en big pharma heeft meer juristen in dienst dan artsen en valt nu bijna voor het moedwillig mensen ziek houden voor geld. Wordt hier geen slachtoffer van en zie de veranderingen die zo welkom zijn.

Zo heeft bijvoorbeeld de kinderbescherming/jeugdzorg het zieke idee dat als er conflict is tussen de gescheiden ouders dat de kinderen bij de moeder blijven en sporadisch of niet de vader zien. Vorige week was in het nieuws dat de politiek het nu strafbaar wil gaan maken voor moeders om kinderen weg te houden bij de vader. Voor mijn kinderen is dat ‘te laat’ en is het waarschijnlijk strafbaar tegen de tijd dat ze toegang tot hun vader krijgen.

Voor alle vaders en stamboom van de vaders die dit nu nog meemaken voordat dit ordinaire gedrag niet meer wordt getolereerd; je kunt het rustpunt vinden in jezelf in deze situatie en een onvoorwaardelijkheid vinden die zonder deze omstandigheden niet mogelijk is. Mijn vergeving in deze is zo totaal dat ik soms de behoefte voel om bij de moeder langs te gaan en haar dit te melden maar laat dit om misverstanden te voorkomen. Iemand die naar radio 3 luistert kan nu eenmaal niet horen wat er op Sky radio wordt uitgezonden en andersom.

Dan krijg ik laatst van Jezus/Jeshua te horen via Pamela Kribbe dat hij 2.000 jaar geleden een begin had gemaakt en ik tot die zielengroep hoor die het nu doet en iedereen die dit in mij herkent en voor openstaat zijn/haar voordeel mee kan doen. Omdat dit vaker een wat langer proces is bieden we een vakantieweek aan waar we dit en nog veel meer plezier hebben.

Omdat het momentum omhoog gaat in je leven door ons contact is het handig om jezelf duidelijk en helder te stemmen. Als een auto 3 km per uur gaat is het niet echt een probleem als je een boom raakt. Met 80 km per uur of harder wordt het een stuk minder.

 

We zijn hier de leidende grens van gedachten en zijn hier om te genieten en liefde te zijn. Hier kunnen we ervaren wat we creëren en het voelen, ruiken, proeven, etc.

Vaak is er een idee bij lichtwerkers dat je hebt gekozen voor dit leven en ook is hier vaak onbegrip hierover. Ik heb hier niet voor gekozen maar ben uitverkorene, net als jij. Dankjewel dat jij er bent en sta je graag bij dit de vetste incarnatie te maken tot nu toe.

Davy Diekstra
Lichtwerkers Nederland