Het tijdperk van de waarheid breekt aan. We zullen zien met onze ziel | Luc van Ewijk

De ''waarheid'', het gaat er niet om dat je het geloofd. Of dat je het geleerd hebt. Het gaat vooral om weten. De waarheid voelen omdat je het weer voor de geest haalt. Je kijkt niet met je ogen. Maar met je geest ook wel je derde oog.

De volgende revolutie gaat daarover. Dat samen maakt dat het spirituele en materialistische samen kunnen gaan. Niet vreemd dat vele grote wetenschappers die combinaties al voor ons gemaakt hebben.

De waarheid lijkt niet aan te komen. De mensen zijn in de verdrukking. Het oude is aan het instorten. Terwijl het nieuwe al zichtbaar begint te worden.

De gouden toekomst. Omdat het zal gaan over overvloed. Omdat we ons in overvloed het best kunnen ontwikkelen als mensen. Ook al lijken we onbereikbaar te zijn. Onze aanwezigheid zorgt al voor een verhoging van het licht. Vol afkeer zijn ze nog. Maar spoedig zullen ze het toelaten en zal je het nog druk gaan krijgen. Zeker nu je alle je wijsheid aan het zien bent. En ook je kracht, want die is veel groter dan je had verwacht. Daarmee verbluf jezelf en alle anderen.

We hoeven alleen ''de tijd uit te zitten''. Want alles zal tot ons komen. Alleen doen waar je mee bezig bent. Dat gaat op rolletjes.

Mensen komen automatisch tot je. Omdat je bereik zo groot is. Als je licht groot is, straalt meer licht uit. En ben je op een grote afstand al zichtbaar.

Je veld is ook groter. Je kunt zo op 10 tallen meters nog voelen wat iemand anders voelt. Vandaar dat je vaak afzondert. En weer heerlijk tot rust kunt komen in de natuur.

Dat is allemaal de nieuwe jij. Heerlijk he. Je mag er ook van genieten. Het delen met de wereld. Jezelf niet klein houden maar jezelf laten zien.

Want er komen steeds meer mensen die jou begrijpen. Waarmee je echt de diepte in kunt. Die geen beperkingen meer hebben en volledig vrij zijn.

Spoedig zullen je naasten dat ook kunnen. Iedereen die niet klaar is voor de nieuwe wereld. Zal helaas de wereld verlaten. Onverklaarbare sterfgevallen of mensen die ineens snel ziek worden. Het zal haast als normaal worden voor een korte tijd.

De ''waarheid'' speelt steeds meer een rol. Op ten duur wordt niks meer verborgen gehouden. Omdat we het allemaal kunnen begrijpen.

We zullen niet meer leren om volgzame burgers te worden. En in een systeem te passen. Nee we worden later opgevoed om te leren weten. Want met weten kom je bij je echte waarheid.

We zullen geen loonslaven meer zijn. Omdat we onze tijd nuttig willen besteden. En vele achter hun laptop geld verdienen. Of een eigen manier hebben gevonden. Wat dan makkelijker gaat. Want vele nutteloze regeltjes worden opgeven. Want die beperken ons maar al dit alles is niet in één dag gebeurt. Het gebeurt geleidelijk in onze tijd. Niemand weet exact wanneer het volledig getransformeerd is. Maar dat doet er niet toe. Want het is goed. En dat is genoeg.

Luc van Ewijk
www.mindstroom.nl


Foto © Lichtwerkers Nederland

Speciale dank aan Melany Plug en Willem Zwanenburg

Incarnatiepijn in Lichtwerkers


❥ Zondag 4 oktober
  Pamela channelt Jeshua

 

Lichtactivatie Activeren van de Levensstroom


❥ Woensdag 11 - 11  Lea van der Eem

 


www.Gaia.comLichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide

 

Davy en Denise Diekstra 

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 

Openingstijden:

ma t/m zo 10.00 uur - 20.00 uur 

 


Disclaimer - Privacybeleid © 2012 - 2020 Lichtwerkers Nederland