Wat blijft er over als ik mijn verhaal, mijn drama stop? Wie ben ik dan? ♥ Juno Burger ♥ Lichtwerkers Nederland

Einde verhaal, dat is wat de zoeker in jou het meeste vreest.

Wat blijft er over als ik mijn verhaal, mijn drama stop? Wie ben ik dan?

Ben ik dan niet onverschillig, kom ik wel in beweging en hoe zorg ik ervoor dat mijn leven blijft werken?

Je identificatie met je binnen- en buitenwereld op basis van je bewuste en onbewuste conditionering creëert dit verhaal over jou.

Dat verhaal is niet uitsluitend gesmeed door je eigen ervaringen in dit leven maar mede beïnvloedt door epigenetica, je familielijn, parallelle levenservaringen en de sociale context waarin je wordt geboren en opgroeit. De complexiteit ervan is enorm en als je zo naar jouw verhaal kijkt is het haast onmogelijk om te overzien wat welke invloed heeft op wie je denkt dat je nu bent en waarom je doet wat je doet.

Omdat het grootste deel van je geconditioneerde reacties op je eigen gedrag, andere mensen en situaties gestuurd worden vanuit het onderbewuste heb je letterlijk geen bewustzijn op de realisatie dat je van moment tot moment de werkelijkheid waarin je je bevindt schept vanuit je huidige verhaal. Je ziet keer op keer de symptomen van je onbewuste creatie maar omdat je jezelf niet ziet als een schepper van de realiteit waar je in zit, overzie je ook niet welke krachten hierin een rol spelen.

Dit is de tragiek van de onbewuste menselijke creatie. Je projecteert jezelf in het veld van oneindige mogelijkheden en ziet daar één-op-één terug wie je nu gelooft dat je bent. Dit gebeurt op individuele schaal maar ook in het collectieve. Zolang deze onbewuste aspecten scheppende krachten zijn zul je ze terugzien in de wereld die we met elkaar creëren.

De sleutel om deze onbewuste conditionering bewust te maken, te ontmaskeren en te ontkrachten ligt in het samenkomen van bewust ervaren en compassie. Bewust ervaren gebeurt via de taal van je lichaam dat 24/7 met je communiceert via je gedachten, gevoelens, emoties, fysieke sensaties, beelden, herinneringen, geniale invallen en creativiteit. Wanneer je deze wervelende mix van levensenergie bewust maakt, toelaat, ziet voor wat het is in dat moment en volledig laat zijn zonder het te willen veranderen, stop je het verhaal en doorbreek je de cirkel van onbewuste creatie. Hier is een beetje moed voor nodig want je moet voor je gevoel een onlogische tussenstap maken. Het vraagt van je om toe te bewegen naar dat waar je het liefst van weg gaat en laat zijn waar je het snelst van af wilt.

In de letterlijke en figuurlijke ontspanning die je hiermee in jezelf creëert geef je ruimte aan de onderstroom, de flow. Deze niet te temmen levensenergie staat 24 uur per dag op je deur te kloppen om je te helpen, om je leven magisch en moeiteloos te maken en oplossingen aan te dragen die je vanuit je huidige blik op de wereld nooit had kunnen bedenken.

Het is de grootste paradox van alle tijden. Om het leven vrij te ervaren hoef je juist niet ergens anders naar toe te gaan dan waar je je nu al bevindt en je hoeft niet iemand anders te zijn dan wie je nu bent. Waar het leven je ieder moment van de dag toe uitnodigt is om het in de ogen te kijken, te herkennen en in je hart te sluiten. Het resultaat is het ineenstorten van een verhaal dat niet langer in stand kan worden gehouden in het aangezicht van compassie. En daarmee gaat vrij leven allereerst over de dood. De dood van de zoeker en je oude verhaal. Jij gaat uit de weg van het leven in plaats van dat je het leven vermijdt en wat zich daaronder vandaan ontvouwt is een feest van verwondering, free flow zonder censuur en directe, onbegrensde manifestatiekracht.

 

Let it Be!

Juno Burger

www.junoburger.com

 

Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

* indicates required

Snel navigeren: Home » Blogs » Agenda » Evenementen » Webshop » Gratis downloadsLichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide


Christ Consciousnesss
 

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

info@lichtwerkersnederland.com 

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 


Disclaimer - Privacybeleid - Algemene voorwaarden © 2012 - 2021 Lichtwerkers Nederland

© Let op, afbeeldingen op onze website zijn beschermd met auteursrecht.