Rillen, trillen..op naar verandering in ons ascentieproces | Martha Krul | Lichtwerkers Nederland

Alles rilt en trilt in de hoge Schumann resonantie. Alles rilt, alles trilt..... Ja, zo kan je het het beste omschrijven.

Waardoor komt dit?

De frequentie van de Schumann resonantie komt van rond de 8 Hz. Nu zien we pieken van 120 en 140 Hz. Wij bestaan voor het merendeel uit water.

Alles wordt overgebracht door de trilling. Denk aan klankschalen. Dan begrijp je dat je door trilling een verandering in je lichaam voelt.

 

Bij klankschalen is het uitgangspunt ontspanning.

Maar wanneer ik nu helemaal niet ontspannen ben. Wanneer ik nu de controle over mijn eigen leven niet wil loslaten. Wanneer ik nog grote delen van de dag in mijn oude angsten zit. Dan rilt en trilt mijn lichaam al heel sterk. Daar bovenop de extra trilling van de Schumann resonantie en je begrijpt dat dat geen “fijne” combinatie is om te ondergaan.

Je lichaam staat onder de druk van de verandering. Lichamelijk zijn wij aan het veranderen. Dat heeft een weerslag op onze psyche. Wij dromen intens. Zijn dag en nacht bezig in dit intense proces. Zijn bekaf. Weten vaak niet wat ons overkomt. Proberen overal verklaringen voor te vinden. Dat kan misschien wat rust brengen. Proberen steun te zoeken bij elkaar. Heb jij daar ook last van? Jij ook al.......? Gelukkig, ligt niet aan mij....... Herken je het?

Maar het is niet alleen de druk van de Schumann resonantie die versterkt is. Het magnetisch veld van de aarde vermindert. De druk in de aarde vermeerdert. Aardbevingen en zeebevingen zijn aan de orde van de dag. Vulkanen barsten en spuwen hun aswolken ver de lucht in. Alles is een wisselwerking. En onze lichamen trillen mee...... Begrijp je dat het dan heel moeilijk is voor jou als persoon om je rustig en kalm te houden.

Wat kan je daar nu zelf aan doen?

Door die hoge trilling zijn wij transparanter aan het worden. Je hebt misschien wel eens gehoord van de “kristalenergie”. Door die verhoogde trilling, zijn wij nog gevoeliger geworden. Wij voelen niet alleen onze eigen energie, maar ook die van onze omgeving. Van de mensen waar wij mee zitten te praten. Lang niet alle energie die je voelt is van jou.

Door je met je eigen hart te verbinden. Door regelmatig, ja iedere dag een moment van stilte in te bouwen, kan je heel veel bereiken. Je krijgt je “eigen” stem te horen en die heeft je veel te vertellen. Die heeft je heel veel aanwijzingen te geven. Door die te volgen wordt het een stuk gemakkelijker. Door die momenten van stilte, krijg je meer rust in jezelf. Kom je letterlijk thuis in jezelf.

Dan ga je van onrust en angst naar vertrouwen. Je kan gaan genieten van de mooie dingen die er gebeuren. Ja het is een intensief proces. Een proces waarin wij als mens volledig veranderen. Maar door dat vertrouwen en die stilte wordt het hele proces anders. Dan ga je de mooie kanten van het proces zien en ervaren. Dan begrijp je dat de sky the limit niet meer is. Dat die grens nu veel en veel verder ligt.

 

Dus probeer je focus niet op de moeilijke kant van het proces te richten. De moeilijke kant waar je juist een versterking van je angsten ondervindt. Ga naar het vertrouwen. Je wordt geleid. Dit proces brengt je naar de nieuwe mens die je wilde worden. Daarom ben je nu op aarde. Ja juist een bewuste keuze. Het is een prachtig proces. En gelukkig zijn er al heel veel mensen die zeggen: “Ik kan zo genieten van die hoge trilling”. Zij ervaren al dat zij er heel veel voor in de plaats hebben gekregen. Nieuwe manieren van omgaan met jezelf. Nieuwe invullingen aan een nieuw leven van de nieuwe mens op aarde.

Martha Krul
http://spiritualroseofsilence.blogspot.comLichtactivatie Afronden 2020 Openen 2021 ( 12 - 12 )Lichtactivatie
De energie van 2021 AAN ( 10-01 )Lichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide

 

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

info@lichtwerkersnederland.com NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 


Disclaimer - Privacybeleid © 2012 - 2020 Lichtwerkers Nederland