Energienieuws: op het pad dat voor jou bedoeld is - Lea van der Eem

Als je diep in je buik voelt, kan je na alle intense processen en zwaarte van de afgelopen tijd het lichte weer voelen. Je weet van binnen gewoon dat je op de goede weg zit. Je ziet zoveel stapjes die je hebt gezet. Stappen die je misschien al wel langer aan voelde komen, maar waarvoor de tijd eerder nog niet helemaal rijp was. Stappen die jou weer meer uit ‘het oude’ hebben gehaald en meer op het pad hebben gezet zoals het voor jou goed voelt en voor jou bedoeld is.

Er zijn de laatste tijd allemaal bevestigingen naar je toe gekomen zodat je weet dat je goed bezig bent. En tegelijkertijd voel je dat er nog veel meer mooie dingen op je liggen te wachten. Maar het heeft geen haast.

Weten dat het er is en dat het komen gaat, is genoeg. Je mag geduldig zijn en in jouw vertrouwen, dat zo is gegroeid.

Je hebt de laatste tijd veel losgelaten. Het oude, of de oude energie. Daardoor kan het ook zijn dat je je steeds meer hebt losgemaakt van bepaalde situaties of mensen die niet passen bij het nieuwe pad dat jij bewandelt. Soms laat je mensen los met wie je lange tijd samen bent geweest, die belangrijk voor je waren en met wie je veel hebt gedeeld. Mensen waarvan je een tijd terug misschien niet had gedacht dat jullie wegen zich ooit eens zouden scheiden. Mensen loslaten van wie je houdt kan pijnlijk en moeilijk zijn.

Daarbij kan je in dit loslaatproces in oude stukken worden geraakt. Bijvoorbeeld in de thema’s schuld, verantwoordelijkheid dragen voor de gevoelens van de ander, onmacht, je slachtoffer voelen, pijn.

Deze oude stukken mogen gewoon weer meer in het licht komen. Je mag ze omringen met bewustzijn. Deze thema’s verdienen jouw liefdevolle zorg en aandacht, zodat ze verder kunnen worden geheeld.

Zo kan het er naast elkaar of elkaar afwisselend zijn in deze fase: het lichte, verwachtingsvolle, sprankelende èn de oude, zware stukken.

Het is oké, alles mag precies zo zijn zoals het is. Jij doet het goed.

Lea van der Eem
www.helderbewustzijn.com


Lichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide


Christ Consciousnesss
 

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

info@lichtwerkersnederland.com 

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 


Disclaimer - Privacybeleid © 2012 - 2021 Lichtwerkers Nederland