Naar je eigen stem luisteren - Luc van Ewijk - Lichtwerkers Nederland

De grootste vijand bij verandering. Zijn onze oude overtuigen en waarheden. Die we met moeite steeds blijven verdedigen. Een onneembaar fort.

Maar er is hoop. We hoeven de massa niet te overtuigen. Ze mogen best in hun schaduwen blijven zitten.

Het licht komt toch wel. Dat is er al. Richt je op eigen verandering. Want zo laat je automatisch de

verandering groeien.

Het heeft je aandacht nodig en je liefde. En vertrouwen zodat het volwassen kan worden.

En mooi kan bloeien. En iedereen de vruchten kan plukken van jouw talent.

Mensen weten je automatisch te vinden. Omdat je het aantrekt. Je creaties zijn volwassen geworden. En je hebt het vuur mee. Je wilt jezelf laten zien. En daardoor wordt je ook meer gezien.

Soms lijkt de wereld niet te veranderen. Maar hij veranderd elke minuut. De mensen die durven te veranderen. Zullen als eerste de vruchten ervan plukken. En dat is wat gaande is.

Steeds meer mensen zullen gaan zien. En uiteindelijk gaat iedereen mee. Want het is leuker om je eigen leven zonniger te maken. Dan in de donkere schaduwen te blijven. Waar de eeuwige regen over je uit stroomt.

De weerstand neemt toe. Tot het punt dat mensen gaan inzien. Dat ze beter hun energie anders kunnen gaan besteden. Want ze vechten tegen hun eigen vooruitgang. Die mensen kunnen we niet helpen. Ze horen zichzelf te helpen. En vaak worden ze daarbij geholpen door hun engelen. En lukt dat op hun eigen manier en eigen tijd.

En dat geeft ook rust. Dat we niet iedereen hoeven te helpen of te redden. Want dat is een onmogelijke last. Energie die verloren gaat. Die je beter ergens anders in kunt stoppen. Want je hebt het zelf hard genoeg nodig. Wennen aan de hogere energieën, de astrologisch standen die je soms gek lijken te maken. Maar bij je eigen proces horen.

Neem daarbij je rust. We gaan soms te hard op de hogere energie en de vele inzichten die ons om de oren vliegen. High op de energie, maar we hoeven niet te crashen. Dus af en toe af remmen en van het mooie weer genieten is meer een deugd voor je dan een zonde.

Het is de tijd uitzitten. Tot je volledig kan leven van je vruchten. Wat soms eindeloos lijkt te duren. Maar dan wordt je opeens verrast. Want de groei lijkt toch flink door te zetten. Houdt die hoop vast. Ondanks dat de stroom nogal pittig kan zijn. Want dat we er bijna zijn is al een zegen. Het feest kan bijna beginnen. Het feest van de nieuwe tijd. Waarin iedereen de vruchten van zijn talenten zal gaan behalen. Waarin we ons eigen werk maken. En waarbij we volledig vrij zijn. Omdat we elkaar de vrijheid gunnen. Dat is waar basisinkomen voor bedoelt is.

We zijn niet meer te temmen. Omdat de vrijheid steeds beter smaakt. Die vrijheid krijgen we door niet naar de massa te luisteren. Maar naar onze eigen stem in onszelf. Ons hart wat ons de goede richting inklopt. Je gevoel weet

dat je er komt. Alleen nog je hoofd rustig houden. En dan ben je er.

Luc van Ewijk
www.mindstroom.nl

Starseed Special Transmissie en meditatie

Wieteke Koolhof channelt Arjun van de YahYel op zondag 25 april om 20:00 uur

 

Nieuw! Verlichtingsactivatie

Zondag 9 mei om 20:00 uur door Davy Diekstra

 

Nieuw! E - TEA - 2

Introductie van de YahYel door Wieteke Koolhof en Denise DiekstraLichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide


Christ Consciousnesss
 

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

info@lichtwerkersnederland.com 

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 


Disclaimer - Privacybeleid © 2012 - 2021 Lichtwerkers Nederland