Engelenboodschap 2/8 juli | Desiree van Koningsbrugge | Lichtwerkers Nederland

De zon straalt aan de hemel, vakanties beginnen, het is zomer!

Maar ondanks al die zonneschijn, vakantie vooruitzichten en zomerkriebels zijn er velen van jullie die iets anders voelen. Een vorm van lijden door zorgen, onzekerheden, dingen die heel anders lopen dan gepland, tegenvallende resultaten of omstandigheden.  

Juist voor deze gevoelens geven de engelen ons een boodschap mee.

 

Hobbels op je pad, neem afstand, laat het los en neem zowel letterlijk als figuurlijk even afstand.

Veel dingen lossen zich als vanzelf op of de hobbels zijn dan vele malen kleiner geworden. Dus probeer dat eens uit bij die hobbels op jouw pad.

 

De engelen spreken tot je met de boodschap dat het nu tijd is om je te zuiveren van destructieve gedachten die je blokkeren.

Hier geldt ook dat jij jezelf neer zet in dit leven als de persoon die jij werkelijk bent. Toon dit ook, verschuil je niet langer achter de façade van erbij willen horen.

 

Toon dan ook je ware zelf naar jezelf!  Kijk eens heel eerlijk naar de innerlijke agressie die er nog zit, je irritatie richting wie of wat dan ook, zet dat e.t masker van “ik ben zo goed” maar af en kijk in eerlijkheid naar jezelf.

Alles wat je tot nu diep verborgen hebt gehouden aan wrok en andere negatieve gedachten wil gezuiverd worden. Wat heb jij daarin te doen?  Besef dat geen van deze gedachten ( met daarbij behorende gevoelens ) de schuld zijn van een ander. Nee het is van jou en een les om er van te leren in liefde.

 

Als laatste geven de engelen aan ons mee dat zij er zijn om jou te helpen en te ondersteunen.

Mogelijk dien jij nu het stuur volledig om te gooien en daarmee een andere route te kiezen dan je tot nu toe hebt gedaan. De engelen geven je signalen, spreken tot je maar je moet dan wel luisteren en zien. Dus zie de leraren op je pad, de hulpvormen die werkelijke veranderingen kunnen bewerkstelligen.

 

Gechannelde boodschap van de engelen via Desiree van Koningsbrugge Lichtgids

www.lichtgids-antwoord-op-vragen.nl

Snel navigeren: Home » Blogs » Agenda » Evenementen » Webshop » Gratis downloadsLichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide


Christ Consciousnesss
 

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

info@lichtwerkersnederland.com 

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 


Disclaimer - Privacybeleid - Algemene voorwaarden © 2012 - 2021 Lichtwerkers Nederland

© Let op, afbeeldingen op onze website zijn beschermd met auteursrecht.