Liefde is Loslaten - Mandy Marlisa - Lichtwerkers Nederland

Als je ziel groeit, verander je.. Niet alleen jij verandert maar ook je omgeving, en alles om je heen. Alles om je heen beweegt en verandert mee, of staat stil terwijl je zelf verder reist op jouw eigen pad. Op die momenten dat je verder reist, een ander pad volgt, op die momenten hoor je los te laten. Personen en situaties passen niet meer bij je, je energie wordt omhoog getild en niet alles en iedereen gaat daarin mee. Loslaten is moeilijk, zeker als je zoveel van iets of iemand houdt, maar soms kun je niet anders.

Als je loslaat, kan het weer naar je toe komen, op een vrije en universele manier, de wet van aantrekking, als het naar je toe komt behoord het tot jou, op het juiste moment, daar hoef je niets voor te doen, enkel 'Zijn' en alles om je heen liefhebben. Alles wat je te stevig vasthoudt uit angst om het te verliezen zal uit je handen glippen. Durf lief te hebben en durf los te laten. Alles wat voorbestemd is komt vanzelf jouw kant op en zal je leven een positieve wending geven als je leert, groeit en vanuit liefde kijkt. Loslaten wilt niet zeggen dat je stopt met liefhebben, koesteren, gedachtes hebben, missen en dromen. Loslaten is verandering, transformatie, kiezen voor jezelf en je eigen groei en ontwikkeling waardoor je de ander ook de ruimte geeft om verder te groeien.

Loslaten is hoop, liefde, vertrouwen, (ziels)pijn. Loslaten is weten dat na regen zonneschijn komt. Loslaten is geduld, mededogen, wijsheid, moed en nieuwe deuren openen. Avontuur, uitdaging, lessen aangaan en vooruitgang. Loslaten is pure liefde in de allerhoogste en zuiverste vorm die er bestaat. Loslaten is de liefde in jezelf ontdekken. Laten zien dat je ook alleen gelukkig kan zijn, zonder dat je een ander nodig hebt om je eigen leegte op te vullen. Vanuit jouw eigen zelfliefde veranderd je kijk naar liefde en relaties toe. Je kan dan zeggen 'Ik ben gelukkig, ook als ik alleen ben''. Als iemand mijn leven binnenloopt zie ik dit als een geschenk van het Universum. Het is een aanvulling maar geen invulling. Als je werkelijk durft los te laten vanuit liefde zullen de mooiste dingen in je leven komen. Heb vertrouwen ook al is loslaten eng, het is iets wat in stapjes gaat en waar ontzettend veel moed voor nodig is. Het zal je leven veranderen, stromen en bewegen zodat jij het zielspad zult lopen dat voor jou is voorbestemd. Vanuit je eigen authenticiteit, je eigen kracht, je pure zelf zul je anderen inspireren en mee bewegen tot een leven vanuit liefde, vreugde en bewustwording.

 


Mandy Marlisa
https://mandysmind.webnode.nl

Snel navigeren: Home » Blogs » Agenda » Evenementen » Webshop » Gratis downloadsLichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide


Christ Consciousnesss
 

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

info@lichtwerkersnederland.com 

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 


Disclaimer - Privacybeleid - Algemene voorwaarden © 2012 - 2021 Lichtwerkers Nederland

© Let op, afbeeldingen op onze website zijn beschermd met auteursrecht.