Wij worden andere mensen.. Nee wij worden onszelf! - Martha Krul - Lichtwerkers Nederland

Wat hebben wij veel te verduren. Niet alleen overdag maar ook in de nachten zijn wij druk aan het werk. 

De ene droom is nog intenser dan de andere. 

Wij zijn letterlijk 24 per dag “onbewust” en voor een deel bewust met onszelf bezig. 

Toch zijn wij nog steeds niet zo liefdevol naar onszelf. 

 

Wanneer wij naast een vriend of vriendin zouden staan die zo intens aan zichzelf werkte, dan zou het complimentjes regenen. Er zou geen eind komen aan de loftuitingen waarmee wij de ander zouden overladen. Maar hoe staat het met onszelf? Waarom vinden wij het gewoon dat wij ons “huiswerk” zo intens maken en dat wij het eigenlijk maar heel gewoon vinden?

Wanneer ik een stuk voor het blog ga schrijven vraag ik altijd aan mijn spirituele begeleiders waarover willen jullie dat ik dit keer schrijf. Ik kreeg het plaatje te zien van een oesterschelp die open gaat en waarin een prachtige parel ligt. Maar op de achtergrond hoor ik diezelfde begeleiders onderling “lachen”. Nee ze lachen ons niet uit. Ze verbazen zich over ons. Je hebt het natuurlijk al begrepen. 

Die oesterschep ben jij. Die prachtige parel die erin ligt ben je ook.  Wij zijn allemaal zo hard aan het werk om die parel naar boven te krijgen. Maar hebben niet door dat in onze kern die prachtige parel altijd al aanwezig is geweest.  Dat “lachen” wat ze doen bestaat uit verwondering en verbazing. Zij zien de schoonheid van de mensen die zo hard werken aan hun transformatie. Die daar letterlijk dag en nacht mee bezig zijn. Maar daarnaast zo weinig tevreden zijn met zichzelf. Zij zijn verbaasd dat WIJ die schoonheid niet zien.......

Zij zijn te allen  tijde bereid ons te helpen om onszelf op een liefdevolle manier te gaan zien. Wij mogen stoppen met die kritiek op onszelf. Wij mogen letterlijk onze eigen weg kiezen. Wij mogen onze eigen keuzes maken. Ja wij zijn eeuwenlang op een andere manier door onze omgeving benaderd. Maar echt, de nieuwe mens mag ontwaken en zichzelf lief hebben.  Dan gaan wij open als bloemen en kunnen genieten van de hele schepping waarin wij leven. Want die natuur heeft ons nodig, maar wij die natuur niet minder. Dan kom ik weer bij de adelaar. Door hoog met hem te vliegen pas je niet alleen je energie trilling aan, maar stijg je toch grote hoogten vanwaar je intens kan genieten van de natuur. Twee dingen in een.

 

Vliegen met de adelaar, maakt ons vrij.......

Martha Krul
http://spiritualroseofsilence.blogspot.com

Maanspecial ★ Channeling ARJUN ★ Zaterdag 27 februari 20:00 uur


Lichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide


Christ Consciousnesss
 

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

info@lichtwerkersnederland.com 

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 
Disclaimer - Privacybeleid © 2012 - 2021 Lichtwerkers Nederland