Lichtwerkers brengen de hemel naar de aarde - Luc van Ewijk - Lichtwerkers Nederland

Er is geen waslijst ''in de hemel''. We hoeven niet voldoen aan allerlei eisen om in 5D te belanden. Ik geloof niet in de naam 5D.

Waarom zouden er maar een paar ''naar boven gaan''? Waarom zou het grootste deel van aarde niet getransformeerd worden? Wat maakt die paar jaar nou uit.

De komende jaren gaan we door de transformatie. Er is geen event. Alleen een omslagpunt. Waarbij de mensen die verdwaald zijn en geen licht meer kunnen zien, een groter licht gaan zien.

Waardoor ze weer motivatie en energie krijgen om hun paden te volgen. En mee omhoog gelift te worden.

Op naar de hogere dimensies. Die op aarde gaan nestelen.

Omdat het tijd is dat we verder gaan met onze evolutie. Onze aarde opknappen. Die we verwaarloosd hebben.

We hebben bewustzijn nodig. Zodat we onze zeeën schoon gaan maken. En met schone energie gaan werken. En beter omgaan met de natuur.

We staan niet boven de natuur. Maar zijn samen één met de natuur. We hebben de natuur nodig en de natuur heeft ons nodig. Beter eten we geen vlees en het liefst veganistisch. Maar niks moet. Je wordt niet beoordeeld want liefde heeft geen oordeel.

Als je in je kracht kunt staan. En niet meer wankelt in de hogere dimensies. Dan ben je in principe al geslaagd. En ben je verlicht of hoe je het wil noemen. We hoeven daarnaast niemand omhoog te helpen. Het mag, maar we zijn niemand iets verplicht. Vaak help je mensen al omhoog door je licht uit te stralen.

Beter is het. Om je te richten. Op je eigen ontwikkeling. Bouwen aan het nieuwe. De nieuwe energie toestaan. En proberen in balans te blijven. Door goed te eten. En met de flow mee te gaan.

Het kan nog best lastig zijn hier op aarde. Niet iedereen is er al klaar voor. Soms lijkt je tijd maar nutteloos want je zit toch nog in het systeem. Niet elke weg is snel bewandelbaar. En dat is. Omdat je het kan. Oude zielen krijgen de langste wegen. Omdat alleen dát ze uitdaagt.

Beter zitten we de rit uit. Hoe chaotisch die ook mag lijken. En misschien wordt je wel geleerd om te vertrouwen op ''de grillen van het universum''.

De dagen lijken lang. Want je weet niet wanneer je er bent. Maar je gevoel is er al. En je hogere zelf ook al. En jij nestelt de energie op aarde neer. In het nu.

Alleen heeft het tijd nodig. Om zich te ontwikkelen op aarde. Je bouwwerk is in ontwikkeling. De vergunning zijn de lessen die je nog nodig hebt voor de bouw echt zichtbaar wordt. Net als het loslaten van de materialen die onderweg zijn. Maar pas komen als je licht genoeg bent. Want anders wordt de bouw onnodig zwaar.

 

De hemel, dat is je gebouwde bouwwerk. Zichtbaar voor iedereen met de hogere energie erin. We brengen de hogere energieën hier. Omdat hier de transformatie is.

Luc van Ewijk
www.mindstroom.nl

Jeshua channeling

Arjun channeling

Channeling


 

Nieuw! E - TEA - 2

Introductie van de YahYel door Wieteke Koolhof en Denise Diekstra


Lichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide


Christ Consciousnesss
 

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

info@lichtwerkersnederland.com 

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 


Disclaimer - Privacybeleid © 2012 - 2021 Lichtwerkers Nederland