Wil jij ook meer ‘gezien’ worden? - Barbara Veer - Lichtwerkers Nederland

Je leest het nu gelukkig steeds vaker, we zijn meer bezig met het thema ‘gezien worden’. En dat wordt ook steeds meer uitgesproken naar anderen: “Ik voel mij niet gezien”.

Maar is het eigenlijk heel erg om niet gezien te worden door anderen?

Want dat betekent ook, dat je eigenlijk nog bevestiging van iemand anders wil of nodig hebt op hetgeen je doet. Maar was dit dan ook daadwerkelijk de intentie waarom je iets bent gaan doen? Zodat anderen kunnen zien hoe goed je iets doet of waar je talenten liggen?

 

We zijn vaak nog gewend om onbewust op deze manier onze acties te kiezen. Bijvoorbeeld, ik ga hardlopen voor een goed doel, want dan zien anderen dat ik mijn hart op de juiste plaats heb. Of ik blijf langer op kantoor, zodat iedereen ziet dat ik een harder werker ben.

 

En niet te vergeten social media, de grootste plek om anderen te kunnen laten zien waar je allemaal geweest bent en wat je allemaal doet. Hoe je er wanneer uit ziet en wie je vrienden zijn. En daarbij ontvang je deze signalen ook van anderen terug, wat maakt dat je kan voelen dat jij een minder leuk leven hebt, want jij hebt bijvoorbeeld geen boot om in het weekend mee te varen of jouw teller van  ‘vrienden’ heeft niet meer dan 2 cijfers.

 

De aandacht die je wel krijgt is vaak kort en leuk, maar als het moment weer voorbij is kan je steeds vaker een leegte ervaren. Je wil dit meer en vaker, wat maakt dat je jezelf in allerlei bochten gaat wringen om deze vorm van ‘gezien worden’ te krijgen.

Er is een betere manier om gezien te worden!

 “Gezien worden begint altijd bij eerst jezelf gaan zien”


Wat als er nu een veel fijnere en rustigere manier is om gezien te worden? Die niet afhankelijk is van de buitenwereld en ‘likes’ van anderen? Zou dat niet heerlijk zijn?

Dit vraagt echter wel iets anders van jou…

Het vraagt van jou om je niet meer naar buiten te richten, maar juist naar binnen. Wie ben jij en waar liggen jouw werkelijke behoeftes vanuit je hart?

Wat als alles wat jij nodig hebt om deze leegte in te vullen, gewoon in jezelf te vinden is? Is dat niet een hele fijne en geruststellende gedachte? Stel je voor, geen dagelijkse slurpende energie meer naar de buitenwereld of het internet en veelvuldig meer aandacht en energie voor jezelf.

Voel je al de rust terugkomen bij het lezen hiervan?

Innerlijke kern


De weg uit de behoefte aan externe aandacht is die van het weer verbinden met jezelf. Met je innerlijke kind, je kleine ik of hoe je je innerlijke kern ook wilt noemen. Deze kern is niet echt klein, maar eigenlijk heel wijs en werkt als een soort innerlijk kompas of tomtom.

Daarnaast zit deze innerlijke kern vol met onuitputtelijke onvoorwaardelijke liefde en aandacht voor jouzelf…  voor wie je bent, voor hoe je er uit ziet, je talenten. Uit deze bron komt ook de werkelijke onvoorwaardelijke liefde voor anderen voort, die nog zoveel meer kan gaan stromen als je jezelf ziet.

Want jij bent prima zoals je bent en op deze aarde gekomen bent en naar diegene mag je volledig terugkeren.

Het één brengt juist het andere voort


Als je steeds meer jezelf bent en gaat zien en ook je acties hierop gaat kiezen, dan ligt juist hetgeen voor jou aan de horizon als waar we dit artikel mee begonnen zijn. Mensen gaan je daadwerkelijk zien!

Ze zien een innerlijke puurheid en kracht wat ook in de wens van anderen ligt of al in anderen aanwezig is. Je ontmoet hiermee ook steeds meer mensen op deze frequentie, waardoor de noodzaak om bijvoorbeeld jezelf op social media te laten zien, niet meer aanwezig is.

En je gaat bijvoorbeeld nu vanuit pure intentie hardlopen voor het goede doel, niet omdat je meer gezien hoeft te worden, maar vanuit liefde voor het doel zelf. Je straalt en iedereen ziet dit!

Deze uitkomst is zoveel rustiger, mooier en fijner met meer respect voor jezelf en voor wie je bent.

Ik besef, dat dit artikel slecht de weg en de uitkomst benoemt. Echter het is een persoonlijk proces dat ik zelf heb ervaren en geïntegreerd heb in het boek ‘Hallo, ik ben Gwen’.

Eigenlijk geschreven voor kinderen zodat zij puur kunnen blijven van binnen. En uiteindelijk kwam ik erachter, dat juist iedereen op zoek is naar deze boodschap. Met name ook volwassenen en professionals, die de onderwerpen en visie nodig hebben voor hun eigen proces. Enerzijds om zichzelf (weer) te gaan zien en anderzijds om anderen nog beter te kunnen gaan zien (je kinderen, je partner, je ouders, je collega’s, de kinderen in de klas).

Vind jezelf en je bevindt je op een nieuwe weg naar innerlijke vervulling. En dat gun ik jou vanuit mijn hart.

Lieve groet,

Barbara Veer

www.coachingbybarbara.nl
www.halloikbengwen.nl

Jeshua channeling

Arjun channeling

Channeling


 

Nieuw! E - TEA - 2

Introductie van de YahYel door Wieteke Koolhof en Denise Diekstra


Lichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide


Christ Consciousnesss
 

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

info@lichtwerkersnederland.com 

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 


Disclaimer - Privacybeleid © 2012 - 2021 Lichtwerkers Nederland