We tellen allemaal mee - Luc van Ewijk - Lichtwerkers Nederland

We zijn niet allemaal hetzelfde. Maar we tellen allemaal mee.

We worden opgevoed om allemaal in hetzelfde systeem rond te draaien. We leren om een deelnemer te zijn. We leren niet om onszelf te zijn.

Zelfontwikkeling is maar zweverig. We zitten te veel op de grond. Lopen dezelfde kant op.

Zonder af te vragen of het wel de goede weg is.

 

Wat is de goede weg? Is dat een goed leven hebben. Nee, het is je hart volgen. We zijn namelijk niet onze hersenen. We zijn het allemaal. We horen te leren niet te veel te denken. En het alleen te gebruiken om te onderzoeken. En je hart is nodig voor je koers te bepalen. En met je verborgen oog komen inzichten naar je toe.

De uitdaging is dat we zelf onze weg gaan bewandelen. Ondanks wat andere mensen zeggen. Want je hebt nu maar één leven. En zorg maar dat je het invult. Zoals jij dat wilt. Want dan haal je er het meeste uit.


We zullen ook niet meer dezelfde fouten maken als vroeger. Omdat de mens leert om onafhankelijk te zijn. We zullen sneller ontwikkelen. Omdat geen gedachten te vreemd zijn. Alles is mogelijk. En dat is juist de kracht die we nodig hebben. We hebben geen waarheidscommissie nodig. Want er is meer dan wat zichtbaar is. We kijken met onze ogen. Terwijl met je innerlijke oog veel sneller verbanden legt. En tot je eigen waarheid komt.

We kunnen zelf leren. Geen eindeloze toetsen meer. Waarbij de jeugd steeds meer in slaap valt. Maar doelgericht leren. Leren wat we willen leren. Voor onze eigen ontwikkeling. Geen beperkingen meer. Omdat de waarheid belangrijk is geworden. Ongeacht of iemand er tegen kan of niet. We hebben het maar te ondergaan.

Natuurlijk zullen we tegenspelers hebben. Mensen die je niet geloven. Of die liever geen verandering willen. Maar vecht er niet tegen. Ze zijn niet fout. Want ooit was jij ook zo. Tijdje geleden maar toch.

Blijf stug bij je waarheid. Laat je niet van je stuk brengen. En je kunt alles de wereld in brengen wat je wilt. Jouw plek is er al. Nu mogen velen volgen. Hun droom waar maken. Want de aarde is van ons. En we mogen hem inrichten zoals we willen.

Vergeet denkwijze. Vergeet democratie. Vergeet links of rechts of welke politieke stroom dan ook. Dat maakt allemaal niet uit. Dat maakt de toekomst niet. De waarheid heeft geen hokjes nodig. En zeker ook geen labeltje. Het kan gewoon vrij stromen zoals de lucht dat doet. En zodra het vrij stroomt. Kan het komen waar het wil. Zo kunnen mensen ook komen waar ze willen. Vaar op je gevoel. En laat je verrassen door je inzichten. Zo kun je de mooiste kunstwerken op aarde brengen. En de mensen raken. Waarmee ze mooi aan de slag kunnen gaan.

 

Elk mens telt.
Alleen hebben ze dat nog niet altijd door. Ga het door krijgen. Want dan tel je mee.

Luc van Ewijk
www.mindstroom.nl 

Starseed Special Transmissie en meditatie

Wieteke Koolhof channelt Arjun van de YahYel op zondag 25 april om 20:00 uur

 

Nieuw! Verlichtingsactivatie

Zondag 9 mei om 20:00 uur door Davy Diekstra

 

Nieuw! E - TEA - 2

Introductie van de YahYel door Wieteke Koolhof en Denise DiekstraLichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide


Christ Consciousnesss
 

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

info@lichtwerkersnederland.com 

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 


Disclaimer - Privacybeleid © 2012 - 2021 Lichtwerkers Nederland