De zielen welke je irriteren, zijn de moeilijkste lessen - Rani Savitri - Lichtwerkers Nederland

Het is heel makkelijk het valse ego te herkennen. Het valse ego geeft meer waarde aan ene ziel (mens, kind, familie, vrienden, geliefde) dan aan de andere ziel (een vreemde, dier, een vijand).

De ene ziel is lief (zo lang het duurt) en de andere ziel betekent niets voor het valse ego.

De ene ziel daar wil het valse ego wel voor zorgen, liefhebben, van houden, een relatie mee hebben... met de andere ziel wil het valse ego niets te maken hebben, deze andere ziel betekent niets voor het valse ego.

Voor het valse ego worden er relaties gecreëerd en deze relaties worden verzonnen om het valse ego in stand te houden. Hiermee bestaat het valse ego, het valse ego krijgt hiermee aandacht en heeft het gevoel belangrijk te zijn, om iemand te zijn.

Niemand zijn, geen relaties hebben, is ondraaglijk voor het valse ego. Het voedt zich met deze verzinsels. Je moet altijd beginnen met het makkelijkste. Het makkelijkste is om samen te smelten met je geliefde. Het samensmelten tot één bewustzijn. Met de geliefde mogen we oefenen.  Het samensmelten met de Meester, de leraar is moeilijker. Het samensmelten met jezelf en alles wat buiten je lijkt te zijn is het aller moeilijkste, misschien wel het onmogelijke. Relaties zijn er om te oefenen, oefenen om tot eenheidsbewustzijn te komen. Twee zielen welke samensmelten tot één bewustzijn is het doel van het leven.

Wanneer twee zielen zijn samengesmolten is er een belangrijke stap volbracht. Het tweeheidsbewustzijn is hiermee gedeeltelijk opgelost. De volgende stap is dit met alle zielen te kunnen volbrengen. Juist met die zielen welke je irriteren, met die zielen die jou hebben gekwetst, die zielen die je haat of waar je een hekel aan hebt. Al deze gevoelens dienen opgelost te worden, maar vergis je niet... deze gevoelens heb je nodig om te ervaren, ze zijn jou gegeven om ze op te lossen, om ervan te leren.

De zielen welke je irriteren, zijn de moeilijkste lessen welke jou zijn gegeven, om tot eenheidsbewustzijn te komen. Denk dus niet dat het leven bedoeld is om in relatie te zijn met de ander. Nee het leven is juist bedoeld om (alle) relaties op te heffen. Een relatie met een ander insinueert namelijk dat er een ander is. Het opheffen van de relatie is de samensmelting van ziel tot ziel, uiteindelijk van ziel tot alle zielen, welke het ultieme is hier op aarde. Zonder uitsluitingen, ieder levend wezen is een ziel.

De samensmelting van jezelf (zonder anderen) is het moeilijkste. Om tot deze samensmelting te kunnen komen dien je eerst te oefenen met anderen. Daarom heeft de Creatie relaties in het leven geroepen. Dit wordt bedoeld met het verhaal van Adam en Eva. Adam en Eva staan voor het tweeheidsbewustzijn.

Samen zullen zij tot één bekomen. Eerst gaan zij door het leven als man en vrouw, als twee. Vervolgens zullen zij stapje voor stapje samensmelten tot één. (Eenheidsbewustzijn)

Wanneer de ziel heeft geleerd om samen te smelten met een ziel, kan de ziel leren om samen te smelten met alle zielen.

Een dier, een kind, een vriend, een vijand, een geliefde.. het zijn allemaal het ene, dezelfde, hetzelfde eenheidsbewustzijn.

Jij bent dat, ik ben dat, zij zijn dat.

Ik heb geen relaties met anderen. Voor mij zijn er geen anderen. Ik zie enkel mijzelf in de ander. Ik weet wat ik ben, met het wegvallen van de persoonlijkheid en het valse ego, vallen ook anderen weg, en daarmee relaties. Er bestaat geen relatie, het is enkel het ene zelf wat werkelijk bestaat.

Geen relaties hebben met anderen wil niet zeggen dat er geen verbinding of liefde is. Juist wel! Door open en vrij te zijn, sta je en ben je open voor alles en iedereen. Er worden echter geen scheidingen meer aangebracht.

Ik zie en ervaar eenheidsbewustzijn, geen enkele vorm kan mij misleiden. Ik weet wat die vorm is. Ik heb alle lessen dankbaar in ontvangst genomen. Wat er ook verschijnt, ik weet dat dat wat in mij verschijnt er is om mij iets te leren. Er is geen ontkomen aan. En het is prachtig.

Het is een wonder om te mogen ervaren wie ik werkelijk ben. Als ik in de ogen van de ander kijk, zie ik slechts mijzelf.

En dat.....

Is de reden waarom wij hier allen zijn.

 

 

Rani Savitri

Incarnatiepijn in Lichtwerkers


❥ Zondag 4 oktober
  Pamela channelt Jeshua

 

Lichtactivatie Activeren van de Levensstroom


❥ Woensdag 11 - 11  Lea van der Eem

 


www.Gaia.comLichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide

 

Davy en Denise Diekstra 

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 

Openingstijden:

ma t/m zo 10.00 uur - 20.00 uur 

 


Disclaimer - Privacybeleid © 2012 - 2020 Lichtwerkers Nederland