Verblijf niet in woede, jaloezie, haat en hebzucht ♥ Ronald Smit ♥ Lichtwerkers Nederland

Het is je beslist al eens overkomen dat je je plots, zonder dat enige duidelijke aanleiding toe is, je ineens het gevoel mag ervaren alsof je totaal krachteloos bent. Het zijn van die momenten waarbij je denkt…

Het lijkt wel of alle ellende steeds weer opnieuw alleen op jouw pad wordt neergelegd.

 

Wat kan hiervan nu toch de reden zijn, waarom overvalt deze dingen ons toch steeds maar weer met een bepaalde regelmaat?


Lieve vrienden, alles staat en valt met de dingen die wij doen, denken en zeggen! Wij zijn creators, wij zijn scheppers van onze eigen werkelijkheid!

Iedere ziel is uniek, hierdoor is ieder pad uniek, en hierdoor is elk leven van iedere individuele ziel uniek… en vanuit die uniekheid creëren wij dus op elk moment van de dag of nacht onze eigen unieke werkelijkheid.

 

Zodra jij ervaart dat er iets niet gaat zoals jij het wenst komt dit dus vanuit jouw eigen unieke werkelijkheid… niet door die van de buurman/vrouw, niet door die van je vader/moeder, niet door die van je werkgever, niet door die van… etc.

Het komt vanuit jouzelf lieve vrienden!

Stop dus met het oordelen over iemand anders, stop met die verwachtingen die jij over iemand hebt, stop met het roddelen over die ander… etc.

ZOEK, zoek diep in jezelf waarom jij die ervaringen toch steeds weer op je pad tegen mag komen.!

 

Zodra je diep in jezelf zoekt naar die redenen, zal je erachter komen dat je je hebt laten verleiden… hebt laten verleiden tot bepaalde dingen die je misschien gezegd hebt, die je misschien gedacht hebt, die je misschien gedaan hebt!

 

Er wordt hierdoor dan door een lagere energie gevoed, een verderfelijke lagere invloed trekt door je heen die je magnetisme, je energetisch systeem heeft verstoord; je hebt misschien onbewust aan iets gedacht, en die gedachte, samen met het begeleidend gevoel, heeft de band die jou met de goddelijke Bron verbindt, doorgesneden, en hierdoor hebben deze lagere energieën een vrij spel in en met jou.

 

Wie zich laat gaan in woede, jaloersheid, haat, hebzucht, sensualiteit, etc, zendt golven uit die de harmonische ordening van de atomen en elektronen in de cellen verstoren.

Het is de verstoring van deze innerlijke organisatie die aan de basis ligt van fysieke, en zelfs psychische ziekten.

Tevens trekt deze energie weer gelijksoortige energie aan waardoor je dus in een cirkel van ellende blijft ronddobberen….

Het is de wet van aantrekking.

 

Denk erom, alles wat je zegt, denkt en doe is een energie die jij uitzendt en dus weer terug mag verwachten!

Wees dus waakzaam!

 

Wanneer je onrust of onbehagen voelt, concentreer je dan op je cellen, op je hele zijn, tot de orde weer hersteld is.

Observeer hetgeen jij ervaart en laat het oordeel of de verwachtingen over hetgeen los zodat je het geen energie meer schenkt waardoor het kan groeien.

Laat nooit toe dat een negatieve toestand, een negatieve energie zich in je vastzet, want allengs zal je hele fysieke organisme, maar ook je psychische organisme hierdoor in bezit genomen worden.

 

Met deze woorden lieve vrienden wens ik iedereen een fantastische nieuwe week toe en natuurlijk een dag waarin wij de negatieve invloeden gedag mogen zeggen.

Probeer te leven vanuit de positiviteit die je hart en je ziel aanbiedt en wees gelukkig, help met deze kracht ook gelijk anderen om je heen, zodat deze positieve energie zich mag verspreiden. ☺

 

Vanuit de bron van onvoorwaardelijke liefde, 

 

Ronald Smit

bronvanonvoorwaardelijkeliefde.simplesite.com

 

Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

* indicates required

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Disclaimer
- Privacybeleid - Algemene voorwaarden © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland

© Let op, afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.