Energienieuws: Oud (familie)karma komt naar boven - Lea van der Eem

De transformerende energie is weer volop aanwezig. Oude (familie)karma stukken spelen in alle heftigheid op de afgelopen twee weken.

Je kan zijn getriggerd in hele oude pijn. Pijnstukken die hun wortels vinden in vorige levens en daarom heel diep zitten en heftig kunnen zijn.

 

De pijn die geraakt wordt gaat over onzekerheid, niet mogen zijn wie je bent met jouw licht, afgestraft of veroordeeld worden voor het bewandelen van jouw weg, bang zijn alleen achter te blijven als je kiest voor wat voor jou goed is (de angst voor eenzaamheid is groot bij veel lichtwerkers), niet begrepen worden in de liefde die je bent. Ik noem zo maar eens wat op … .

 

Je wordt uitgedaagd om niet meer mee te gaan met de energie die van buitenaf op jou afkomt. Om je niet meer af te laten leiden van jezelf, van jouw licht en jouw missie. Alle lessen die je de afgelopen jaren hebt geleerd en alle bewustzijnsgroei die je hebt doorgemaakt, mag je samenpakken in dit moment. Je mag weer een stap maken in het loslaten van het oude en verder gaan op jouw pad van licht.

 

Dit is niet de tijd om je terug te trekken en te kruipen in je slachtofferrol (‘Het is allemaal zo moeilijk en zwaar’, ‘Waarom heb ik deze taak toch op mij genomen?’, ‘Ik kan het niet”, 'Ik wil hier eigenlijk niet zijn'.)

 

Het is juist de tijd om weer terug te komen in je kracht, om je te laten steunen door je innerlijke man. Je mag jezelf laten weten, keer op keer: ‘Ja, ik weet het, het is moeilijk, het is zwaar, ik heb een pittige uitdaging op mij genomen in dit leven, maar ik heb alles in huis om hier op een goede manier mee om te gaan. Ik kan het.’

 

Laat je niet afleiden door mensen die er anders over denken dan jij. Laat je niet afleiden door eventuele oordelen van andere mensen. Ook niet als dat mensen zijn van wie je houdt; geliefden, familie, vrienden.

Je mag staan voor jezelf en kiezen wat voor jou goed, licht, liefdevol en vrij voelt.

Lea van der Eem
www.helderbewustzijn.com

De herfst Equinox Lichtactivatie ❥ Zondag 20 september  Lea van der Eem


Incarnatiepijn in lichtwerkers
 
❥ Zondag 4 oktober  Pamela channelt Jeshua


Lichtactivatie Activeren van de Levensstroom
 
❥ Woensdag 11 - 11  Lea van der Eem


www.Gaia.comLichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide

 

Davy en Denise Diekstra 

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 

Openingstijden:

ma t/m zo 10.00 uur - 20.00 uur 

 


Disclaimer - Privacybeleid © 2012 - 2020 Lichtwerkers Nederland