De eenzame strijder maar niet voor lang - Luc van Ewijk - Lichtwerkers Nederland

We zijn er bijna. Bijna bij de doorbraak. Bijna bij de nieuwe dag. Alleen is deze heel anders. Veel lichter. Omdat we niet meer zoveel bagage hebben.

Al wat we niet nodig hebben. Is zich aan het verwijderen van ons. Door middel van loslaten. Het oude zeer naar boven halen. Doorleven en het verwijderd zich van je.

We voelen ons weleens eenzaam. Niemand lijkt ons te begrijpen. De weg van de eenzame strijder. De drager van het licht.

Zodra we bij de omslag zijn. Maar tot die tijd nog even door strijden. Het kan niet snel genoeg gaan.

We worden volop gesteund. Nog nooit zoveel dubbele getallen gezien. Ze zijn er niet om zomaar gezien te worden. Ze zijn een boodschap. Een gift die je verder helpt. Van de engelen van boven.

Daarnaast gun jezelf af en toe even een pauze. We hoeven niet altijd op volle snelheid te gaan. We verliezen ons te vaak in onze taak.

We bepalen zelf hoeveel we willen helpen. En hoeveel licht we de wereld in willen brengen. Want dat is al genoeg.

Dit is slechts de voorbereiding. Alle info die nu naar boven komt. Is slechts een tipje van de sluier. Vele zullen van hun stoel vallen.

Want wat is er toch veel al mogelijk. We blijken al veel verder te zin in technologie. Dat gaat zeker onze wereldprobemen helpen oplossen.

Alleen is het nu nog geheim. Als je  meer licht de wereld in stuurt. Lift je de wereld omhoog. Hebben de lichtkrachten meer kracht. Net dat zetje. Om voorbij het omslagpunt te komen.

We worden dan niet meer tegen gewerkt. Geen duistere krachten meer die ons dwars kunnen zitten. Omdat we de trilling zo sterk verhogen. Dat geen één leugen nog lang verborgen blijft.

Dat is een jubel. Dat is de rust waar we naar verlangen. De finish is inzicht. We mogen dan best even een pauze hebben.

Maar dat is slecht het begin van het succes. Van ons succes. Want onze voorbeelden komen in de wereld. En mensen kunnen die gaan volgen.

Je bent geen eenzame strijder meer. Je krijgt volop aandacht en liefde. Soms zelfs te veel. En mag jezelf even afzonderen.

Dus wees niet getreurd. Jouw verlangens komen nog wel. Kijk er niet naar. En des te eerder verschijnen ze op je bord.

Je bent op de goede weg. Even knallen nog. Het is als een lange marathon. En die gaan we zeker finishen. We zijn ook niet alleen. Daarom kunnen we elkaar steunen. En helpen we elkaar samen door de finale heen.

 

Naar de mooie wereld. Waar we zo naar verlangen. Die laat zich dan voor ons verschijnen. Het paradijs. Want geluk is zeker verkrijgbaar voor ons.

Luc van Ewijk
www.mindstroom.nl

Rijkdom en armoede vanuit spiritueel perspectief

 Lichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide


Christ Consciousnesss
 

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

info@lichtwerkersnederland.com 

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 


Disclaimer - Privacybeleid © 2012 - 2021 Lichtwerkers Nederland