Waarom ''denken'' niet de vijand is, maar daarover oordelen wel ♥ Juno Burger ♥ Lichtwerkers Nederland

Afgelopen vakantie zei mijn lief tegen mij dat ik soms teveel nadenk. Voor iemand die zijn hele leven heeft toegewijd aan het compassievolle hart voelde het niet direct als een compliment. En daar zat precies de crux van dit verhaal. Had ik nou last van het denken of van het oordeel over het denken? Ik denk het laatste. 

 Sinds de opkomst van de hedendaagse spiritualiteit heeft denken een slechte reputatie gekregen.

De oude macht die overwonnen moet worden zijn de 'denkers' en het nieuwe elan de voelers. 'Vanuit je hoofd naar je hart' is het credo van de nieuwe wakkere mens. 

Het issue hier is niet of nadenken intrinsiek goed of slecht is maar hoe je met gedachten omgaat. Wie meent dat denken gestopt moet worden omdat het slecht voor je is komt vanuit oordeel, angst of ontkenning. Dat veroorzaakt spanning en de toxische stress die je daarmee creëert rondom gedachten is een belasting voor je energiehuishouding. 

Wie zo kijkt realiseert zich snel genoeg dat je dus geen last hebt van het simpele feit dat gedachten zich aandienen maar van de reflex die er voor zorgt dat ze persoonlijk worden genomen en moeten worden begrepen. Vervolgens moeten gedachten of worden gestopt als ze je niet dienen of je houdt aan je gedachten vast als ze je iets brengen. 

Gedachten zijn aspecten van het leven, net als emoties, gevoelens, fysieke sensaties en beelden. Ze hoeven niet gestopt of onder controle gebracht te worden. Net als de rest van de schepping verlangen ze ernaar om recht in de ogen te worden gekeken en erkenning te krijgen voor wat ze zijn. 

Wanneer de volgende gedachte zich aandient, neem deze bewust waar en laat die gedachte er volledig zijn. Zie het voor wat het is in dat moment: er wordt een gedachte gedacht. Stop dan en daar het verhaal. De gedachte zal jou loslaten en je niet meer lastigvallen. Niet omdat die gedachte in de eerste plaats lastig was maar omdat je het jezelf niet langer onnodig lastig maakt...

Juno Burger

www.junoburger.com

 Lichtwerkers Nederland Event | Juno Burger

Masterclass Energy Awareness

Zaterdag 21 september 2019 Noordwijk


Wat gebeurt er nu precies op energetisch niveau wanneer je iemand ontmoet en je voelt je naderhand leeggezogen en vol met spanning?

Waarom voel je dat je een week zou willen slapen nadat je op zaterdagmiddag bij Ikea bent geweest?

Door de dynamiek van energetische uitwisseling met jezelf, mensen die je ontmoet en de ruimtes waarin je woont en werkt te begrijpen zet je jezelf terug op een plek van authentieke kracht.

Het herontdekken van de directe en subtiele taal van je lichaam maakt je niet alleen bewust van energieën in en om je heen, maar ook van jouw geconditioneerde reacties daarop.

Je logische en meest waarschijnlijke respons is om wat je opmerkt te personaliseren, te willen begrijpen en op te lossen. Dit zijn precies de drie mechanismen die toxische spanning in je lichaam creëren en daarmee in en om je heen conflict veroorzaken.

Je kunt eenvoudig en direct je energiesysteem opnieuw opvoeden. Door je bewust te verbinden met de oneindige diversiteit van het leven zelf en die in haar directheid en volledigheid te omarmen worden oude patronen, overtuigingen en verslavingen ontkracht en voorkom je dat die weer opnieuw opbouwen.

 

In deze Energy Awareness Masterclass deelt Juno Burger zijn diepste, meest magische en praktisch toepasbare realisaties en ervaringen van 24 jaar levensstudie naar het compassievolle hart.

Hij legt je uit waarom je geen energetische bescherming nodig hebt, wat het betekent om echt geaard te zijn en hoe je hele systeem is ontworpen om alle facetten van het leven recht in de ogen te kijken, volledig te ervaren en daar niet door belast te worden.

  Masterclass Energie Bewustzijn met Juno Burger


Zaterdag 21 september 2019 

Zaal open: 13:30 uur - Start: 14:00 uur - pauze inclusief drankje - 16:30 uur.

Fletcher Hotel-Restaurant De Witte Raaf

Duinweg 117

2204 AT Noordwijk

Prijs Ticket: € 29,- incl btw

Gratis parkeren

Meet & Greet

Na de Masterclass is er in de lounge een mogelijkheid energie uit te wisselen met elkaar en nog even gezellig na te ''borrelen'' voor iedereen die de behoefte voelt te connecten met andere Lichtwerkers.  Dit vormt een prachtige gelegenheid hart tot hart verbindingen aan te gaan met elkaar.

* De consumpties voor de lounge zijn voor eigen rekening. 


Shift Your Reality!

Robert Bridgeman & Altazar Rossiter


Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

* indicates required

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Algemene voorwaarden - Privacybeleid
 - © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland - Lightraisers Worldwide (EN)

© Let op: De afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.