Deze week belooft heel wat beweging - Fran Tielemans - Lichtwerkers Nederland

Deze week belooft heel wat beweging, met de krachtige Nieuwe Maan woensdag, en de ietwat nerveuze 24/6-trilling. Samen met een aantal uitgesproken planeetstanden wordt heel wat nadruk gelegd op relaties, en je plek daarin.

De intense heraflijning in jezelf maakt dat ook je relaties herafgelijnd en geherdefinieerd worden. Je relatieveld weerspiegelt wie je zelf bent, en een algemene kijk erop vertelt je hoe het gesteld is wat betreft de harmonie in jezelf, en de stukken die meer bewustzijn/Licht vragen. 

Heb de durf om je spiegels te zien, zowel de positieve als de eerder uitdagende spiegels, en kijk welke overtuigingen of emotionele ladingen je misschien best zou aanpakken. Ook een goeie tijd om je energielekken te onderzoeken. Je zorgen maken over of in je relatie(s), téveel moeite doen om de lieve vrede te bewaren, veel investeren in relaties waaraan je eigenlijk zelf nog maar weinig hebt, het veroorzaakt grote energielekken, waardoor je je steeds meer onvervuld, ongelukkig, onrustig en vermoeid gaat voelen. De sleutel tot de oplossing ligt in je éigen hart: jezelf zodanig liefhebben, respecteren, waarderen en aanvaarden: het helpt om al je relaties in de buitenwereld in het voor jou juiste perspectief te zien, positieve groei-, steun- en deel-relaties te onderscheiden van die waarin alleen nog een gevoel van verplichting, schuld, energieverlies en ongemakkelijkheid aanwezig is. Toch brengt de Nieuwe Maan heel veel positieve stimulans en hoop, waarover de komende dagen meer.
Fijne week!

Fran Tielemans
http://www.maitreya.be/

Snel navigeren: Home » Blogs » Agenda » Evenementen » Webshop » Gratis downloadsLichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide


Christ Consciousnesss
 

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

info@lichtwerkersnederland.com 

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 


Disclaimer - Privacybeleid - Algemene voorwaarden © 2012 - 2021 Lichtwerkers Nederland

© Let op, afbeeldingen op onze website zijn beschermd met auteursrecht.