Bewustzijn van doorgemaakte groei - Lea van der Eem - Lichtwerkers Nederland

Deze week vertelde een cliënt me dat ze ziet dat ze werelden is veranderd en gegroeid als ze terugkijkt naar wie ze 2/3 jaar geleden was.

Haar wereld is daarmee ook veranderd: deze is veel lichter geworden. Ze heeft minder oordelen en negativiteit. Er is veel meer begrip, compassie en bewustzijn.

Toch is het niet per se makkelijker geworden, ook al lijkt dat tegenstrijdig. Alle pijn, boosheid en verdriet, die eerder in het donker, en daardoor ook minder voelbaar, waren, komen nu in het licht van bewustzijn.

Al die gevoelens willen omarmd, doorleefd en gevoeld worden. Dat is moeilijk en dat vraagt veel van je. Soms kan het lijken alsof je helemaal niet vooruit bent gekomen als je weer door al die oude gevoelens heen moet.

Ook middenin de pijn, angst, verdriet en onmacht, en misschien wel juist dan, is het belangrijk om af en toe stil te staan en terug te kijken naar alle groei die je hebt doorgemaakt.

De afgelopen dagen trok ik twee keer de kaart ‘Reflectie’ (uit “De helende kracht van de universele liefde”  Toni Carmine Salerno die dit heel mooi verwoordt:

“Het is tijd om te reflecteren over wat je tot nu toe hebt verwezenlijkt. Hou in gedachten hoe je vijf of tien jaar geleden was. Kijk terug en je zal beseffen hoever je bent gekomen. Erken de ervaringen die je hebben geholpen om te komen waar je nu bent. Hopelijk zal je inzien dat zelfs pijnlijke of onaangename gebeurtenissen een doel hebben. Alles wordt goud als de tijd verstrijkt, net als herfstbladeren die op de grond vallen en ons leven met prachtige kleuren vullen.”

Lea van der Eem
www.helderbewustzijn.com

Rijkdom en armoede vanuit spiritueel perspectief

 Lichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide


Christ Consciousnesss
 

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

info@lichtwerkersnederland.com 

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 


Disclaimer - Privacybeleid © 2012 - 2021 Lichtwerkers Nederland