Je ziel als werkgever - Gretta Adriana - Lichtwerkers Nederland

 

“Het ultieme gevoel van vrijheid. Dat is wat ik wil ervaren. Mijn leven leiden zoals IK dat wil. Mezelf vrij voelen in mijn doen en laten, gaan en staan waar ik wil.

Ik ben vastberaden mezelf te ontplooien tot in mijn volledig potentieel. Het leven is te mooi en te kort om voorbij te laten gaan. Er is nog zoveel te ontdekken!”

Hoe mooi is het leven als je ziel je werkgever is. Dat je elke dag op staat met het gevoel dat je de nieuwe dag mag omarmen door je hart te volgen en te luisteren naar je innerlijke stem.

Geen verwachtingen van anderen, geen belerende toon van een krenterige baas. Eigen baas zijn.

Het is zo doodzonde om te denken dat je zekerheid in je leven zou kunnen krijgen. Wat een illusie. Dagenlang zijn we bezig met dingen waarvan we denken dat ze ons zekerheid bieden om er vervolgens achter te komen dat we onszelf kei hard voorbij lopen. Wat doet er nu werkelijk toe?

Je ziel als werkgever. Zo hoort het te zijn. Jij bent jij. Ik ben ik. Als wij beide ons hart volgen en in gelijkwaardigheid elkaar ontmoeten, wat voor plek zou de wereld dan zijn? Hoeveel stress zouden we dan nog in ons leven ervaren.

Sinds ik mijn ziel als werkgever ervaar is mijn leven gaan sprankelen. Tuurlijk, ik heb mijn up's en downs. Maar dat is niet te vergelijken met een leven waarin je je innerlijk weten constant negeert. De afgelopen jaren ben ik grote stappen aan het zetten. Ik voel het in mijn hele wezen.

Je bent geboren met jezelf en je gaat dood met jezelf. Waarom hebben veel mensen dan zoveel moeite om te LEVEN met zichzelf.

Durf jij jezelf 30 minuten lang in de spiegel aan te kijken? Durf jij een uur in stilte met jezelf aanwezig te zijn?

Zoveel mensen zijn ontvreemd van de belangrijkste persoon in hun leven. Dat zijn zij namelijk zelf.

Ga jij je leven leiden of lijden? 

 

De keus is aan jou.

Gretta Adriana
www.leefbewust.nu

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Kesklinna linnaosa, Sakala tn 7-2

10141 Tallinn, Estland


Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Disclaimer
- Privacybeleid - Algemene voorwaarden © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland

© Let op, afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.