Het leven als een oude ziel - Luc van Ewijk - Lichtwerkers Nederland

Als een oude ziel op aarde. Het is best een uitdaging. Je vangt de sterkste stormen op. Krijgt de sterkste inzichten. Bent hier gekomen om bewustzijn te brengen op aarde. Om een bron van licht te zijn. Wijsheid te delen zodat mensen het beste uit zichzelf kunnen halen.

Aan de ene kant ''haat'' je mensen. En aan de andere kant houd je van ze.

We werken weleens te hard. We verliezen dan zelfs de aardse realiteit uit beeld. We zweven ergens boven. Omdat we ons daar meer in thuis voelen.

 

We houden van rust. Want we hebben het universum overal om ons heen. Zodat we ons minder alleen voelen. We doen graag ons eigen dingen. Je kunt wel zeggen dat het op een bepaalde manier ''moet''. Maar we blijven toch ons dingen doen. We luisteren niet naar advies. Ook al doen we goed alsof. We weten onze weg al. En doen er alles aan om daar te komen. We voelen haarscherp aan wat de stemming van de ander is. We kunnen soms flink om je heen stappen, als we merken dat je het moeilijk hebt en we het gevoel hebben ons te moeten beschermen.

Hoe maak je leven makkelijker als oude ziel? Door meer van het leven te genieten. Want plezier maakt je reis lichter.

Door afstand te nemen. Je gedachten op iets anders richten. We hoeven ook niet met alles van de wereld mee te draaien. Ondanks dat we ons sterk verbonden en verantwoordelijk ermee voelen.

Zoek gelijkgestemden op. Er zijn zeker meer oudere zielen geland. Om hier de lantaarns te planten. Zodat we des te eerder de verandering zien de we willen. Ben jezelf. Omdat we ons voor niemand hoeven aan te passen. En je alles lekker op jouw manier kan doen. Want dat werkt het beste voor jou.

Accepteer je pad. Je hebt nu eenmaal een uitdagender weg gekozen. Omdat je daar sterk genoeg voor bent. Denk niet te laag over jezelf. Zet wat vaker door als het moeilijk wordt. En het resultaat meld zich eerder aan je.

Doe wat je leuk vind. Maak van je passie je werk. Onze passie is mensen bewust maken. Als schrijver kun je mensen mooie woorden ingieten. Waarvan ze uiteindelijk ook zelf gaan proeven. Dat is pas kennis overdragen. En heb geduld. Dit is jouw tijd. Omdat we het beste zijn in tijden van verandering. Open in gedachten gangen maakt dat geen één waarheid ons te vreemd is. Maar we kunnen wel teveel onzin naar binnen werken.

Je maakt in het hier en nu je paradijs. En dient daarbij voor vele als een voorbeeld. Er is niet echt een geheim daarvoor. Het is weten wat je kunt. En vertrouwen erin hebben. Dat je er komt. Wanneer maakt niet uit. Want tijd hebben we genoeg. Haast is niet ''goed''. Want het goede werk heeft tijd nodig. Want we streven naar gods perfectie. Het eden op aarde. Omdat dan het leven pas optimaal zou zijn. En we er ook het beste uit kunnen halen.

Luc van Ewijk
www.mindstroom.nl

Jeshua channeling

Arjun channeling

Channeling


 

Nieuw! E - TEA - 2

Introductie van de YahYel door Wieteke Koolhof en Denise Diekstra


Lichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide


Christ Consciousnesss
 

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

info@lichtwerkersnederland.com 

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 


Disclaimer - Privacybeleid © 2012 - 2021 Lichtwerkers Nederland