De energie van juni - Fran Tielemans - Lichtwerkers Nederland

Juni is een 8-maand in 2018: deze maand kan dus veel voor je betekenen, want er is veel kans dat jij een van de zovelen bent die in sneltreinvaart alle resterende karmische stukken aan het afwerken bent in de aanloop naar 2020.

Je karma is het gevolg van al wat je ooit hebt veroorzaakt, zowel het positieve harmonieuze (en dan oogst je, voel je je beloond en vervuld, krijg je meevallers), als het niet-harmonieuze in je denken en voelen en handelen.

Deze maand krijg je (of zoek je) meer duidelijkheid hierrond.

 

Neem je voldoende tijd voor innerlijk werk en stilte, dan kan je al deze dingen innerlijk zien, en innerlijk ook corrigeren. Laat je je opslokken door een druk leven en uiterlijke prikkels, of heb je het moeilijk je eigen ‘stukken’ te erkennen, dan is er veel kans dat ze je heel duidelijk worden gespiegeld door mensen en situaties in je buitenwereld.

 

‘Kracht’ is een ander thema van de 8. Je staat echt in je kracht wanneer je zelf alle verantwoordelijkheid neemt voor situaties die je hebt gecreëerd, wanneer je onderzoekt met welke stukken dit te maken heeft, en het verlangen voelt deze stukken in balans te brengen. Het wordt lastiger wanneer je in slachtofferschap gaat, en alle oorzaken voor jouw pijn gaat zoeken in de buitenwereld, en al jouw emoties projecteert op iemand die in de buurt is. In dat laatste geval blijf je verder karma opbouwen, en wordt de hoeveelheid die te neutraliseren is groter, waardoor je op de duur in een vicieuze cirkel belandt en het gevoel krijgt van totale stagnatie. Maar je kan op élk moment deze stagnatie doorbreken door je eigen aandeel te bekijken, en je oude patronen van waaruit je deze situatie hebt gecreëerd los te laten, door dagelijks innerlijk bewustzijnswerk hierrond te doen tot het klaar is. Je kan het.

 

Dit is ook de maand dat je stilaan heel positieve dingen ziet geboren worden in je leven, wanneer je de vorige jaren en maanden alles hebt gedaan wat je kon aan bewustwording en loslaten en energiewerk. Je begint steeds meer te voelen dat er steeds meer mensen van jouw zielengroep in je buurt zijn, meer dan je aanvankelijk dacht, en dat kan je stilaan uit dat gevoel van geïsoleerdheid halen, waarin je vele jaren hebt vertoefd, door al die jaren zeer intens transformeren. Je begint stilaan te wéten dat je dit niét alleen doet, dat we dit met een hele groep ‘oude bekenden’ samen doen.

 

De 8 kan je duidelijk confronteren met al die aspecten van jezelf of je leven waar je uit balans bent geraakt de voorbije tijd of de voorbije jaren, en je zal de kracht vinden om die balans te herstellen, of dat nu fysiek is, (door alle beweging, voeding,…te nemen die je nodig hebt), emotioneel (door jouw behoeften ernstig te nemen, je gevoelens duidelijker te uiten, zelf-liefde), mentaal (door verfrissende nieuwe informatie te gaan zoeken en te verwerken) en spiritueel (door je spirituele Zelf te voorzien van nieuwe hoger trillende ‘voeding’). Je kan ook afspraken gaan maken met jezelf, over hoe je de juiste maat kan vinden in alles, én die te behouden.

 

Juni is door allerlei planeetstanden doorweven met veel emotionele energie. Er kan zich een en ander voordoen in je relatieveld. Je gaat misschien plots ontdekken dat de balans al lang zoek is in bepaalde relaties, en dat die ofwel hersteld moet worden, ofwel voel je dat je daar niet langer meer energie wil aan besteden. Probeer duidelijk te communiceren, maar probeer vooral eerlijk te zijn met jezelf. Zorg voor veel auraschoonmaak, zodat emoties niet langer dan noodzakelijk blijven hangen in je aura, waardoor ze je onbewust beginnen te blokkeren. Onder elke emotie ligt een beperkend denkpatroon, dus dat ontdekken is al een groot stuk van de schoonmaak.

 

Er lopen heel wat planeten retro deze maand (Pluto, Jupiter, Saturnus, Uranus), en nu ook Neptunus (vanaf 18 juni) en Mars (vanaf 26 juni). Dit is een soort voorbereiding op de eclipsperiode deze zomer, en zal heel wat processen activeren, zowel van loslaten, als van opbouwen, en dat is een goede zaak. Voldoende tijd nemen om telkens wat afstand te nemen, te verwerken en te balanceren, helpt je om vlot hier doorheen te gaan.

 

De Nieuwe Maan in Tweelingen geeft de aanzet tot een helder inzicht in waar je staat, en wat je nodig hebt om verder te gaan, en kan je veel positieve impulsen geven om van mening te wisselen en elkaar te helpen in bewustwording. We hebben elk een stukje van elkaars puzzel, dus is het heel mooi wanneer je dit ontdekt en zo bijdraagt aan elkaars vooruitgang. Je ontdekt dat bepaalde contacten echt belangrijk voor je zijn, en dat je samen een lange weg zal gaan.

 

De Grote Driehoek tussen Mercurius, Jupiter retro en Neptunus kan je rond die tijd ook voorzien van de nodige hoop, positieve verwachting, en meer info over je versluieringen, zodat je ze kan verwijderen.

 

In de VS, een staat wiens bewustwordingsproces nog altijd doorrimpelt naar de rest van de wereld,  kan er een en ander te zien zijn vanaf deze maand, daar Donald Trump op 14 juni in een 13/4-jaar komt. Dat wil zeggen dat hij vanaf dan sterke transformatie zal ondergaan, en het zal van zijn innerlijk engagement afhangen of hij in weerstand gaat of zijn hogere weg aanvaardt, maar dat het niet makkelijk wordt is duidelijk.

 

Juni wordt dus de voorbode van de afwerkingsmaand juli. Het loont dus de moeite om te zien wat gezien wil worden, te ontdekken wat los te laten is, én dan de nodige inspanning te doen om het daadwerkelijk los te gaan laten. Het is een maand van actie, van doen, van aanpakken, dus kan je jezelf weer een heel eind vooruithelpen. Met een goede zorg voor je lichaam en vooral te genieten van de zomer, van elkaar, van Al wat Is, kan je ook nu weer elke seconde van je leven bouwen aan jouw Hemel op Aarde. Fijn.

 

 

Keep the Faith

 

 

 

Fran Tielemans
http://www.maitreya.be

Snel navigeren: Home » Blogs » Agenda » Evenementen » Webshop » Gratis downloads

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Kesklinna linnaosa, Sakala tn 7-2

10141 Tallinn, Estland


Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332
Disclaimer
- Privacybeleid - Algemene voorwaarden © 2012 - 2022 Lichtwerkers Nederland

© Let op, afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.