Maria Magdalena – gechanneld door Martha Krul - Lichtwerkers Nederland

Er is veel te vertellen over de vrouwelijke energie. De vrouw is eeuwen op de achtergrond geweest. De mannen kwamen naar buiten. De vrouwen waren binnen. Dat betekende niet dat die vrouwen minder waren. In tegendeel. De vrouwen deden heel verantwoordelijk werk. Zij hielden de gezinnen bij elkaar. Gaven de normen en waarden door aan de volgende generaties. Zij waren dus de fundamenten van de samenleving.

Dat is wat door de mens, maar in het bijzonder door de vrouw, niet op waarde werd geschat.

Nu de aarde zo in haar trilling aan het verhogen is, gaat de mens daarin mee. Het zijn processen die onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Zo is het met de mannelijke en de vrouwelijke energie ook. Alles is met elkaar verbonden. De een kan niet zonder de ander.

Wij zien dat er heel veel angst en bezorgdheid is op aarde. Dit neemt een belangrijke plaats in. Een te grote plaats. De mens die naar het beeld van God geschapen is, is ook voorzien van de goddelijke liefde. Die liefde is zo groot, maar wordt niet bij de mens zelf herkend en erkend.

Wanneer de mens die liefde zou kunnen voelen dan zouden veel, zo niet alle angsten en twijfel, verdwenen zijn. Dat zou het ascentie proces van de mens een stuk eenvoudiger maken.

Wanneer de mens de goddelijke liefde zou voelen die God aan de mensen heeft geschonken, dan is er geen angst meer bij de mens. Die goddelijke liefde is te herkennen in de oude afbeeldingen. In de afbeeldingen van Yeshua met de voetwassing. Daar voelen de mensen de diepe liefde die Yeshua voelde voor zijn medemensen. Na het zien van dat plaatje en het doorleven van die emotie van die intense liefde, gaat men terug naar zijn/haar eigen wereld en vergeet die LIEFDE. Die liefde die jullie eigen harten vervult en alle angsten doet smelten als sneeuw voor de zon. Wanneer je deze goddelijke liefde in je hart zou durven ervaren, dan pas kan je je openen naar de nieuwe mens die je aan het worden bent. Dat is wat wij jullie zo toewensen. Laat je strijd los en ga in LIEFDE op in de nieuwe mens die je al bent. Dan kan je licht schijnen op de wereld en op elkaar. Dan kan de liefde stromen zoals die je ooit door God de Vader is gegeven.

Wij kunnen jullie niet zeggen hoe zeer wij jullie dat moment toewensen, het moment van een totale versmelting van de mooie mens die je bent. De prachtige ziel die nu op aarde is om het werk te doen wat voor Moeder Aarde en het totale universum belangrijk is.

Met diep respect groeten wij u, tot binnenkort.

 

Maria Magdalena

Martha Krul
https://spiritualroseofsilence.blogspot.com

 Zondag 6 december om 20:00 uur


Channelings van Atlantisch naar christusbewustzijn: Deze keer gaat Jeshua in op het dadertrauma en slachtoffertrauma in lichtwerkers, hoe deze te herkennen en hoe ervan los te komen.

 Zaterdag 12 december ( 12 - 12 ) om 20:00 uur


Door het goud van jouw lessen en ervaringen te zien, voelen en diep in je op te nemen, kunnen de processen van 2020 tot een afronding worden gebracht.Lichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide

 

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

info@lichtwerkersnederland.com NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 


Disclaimer - Privacybeleid © 2012 - 2020 Lichtwerkers Nederland