Over de brug, terug naar jezelf - Mieke Vulink - Lichtwerkers Nederland

"Deze wereld is een brug. Ga er over, maar ga er niet op zitten." 

Wijze woorden van Jezus, die zo op hun plek waren. Hij zag hoe de mensheid zich vastgeklonken had aan de brug. Hij kende, doorzag, begreep en ontsteeg uiteindelijk alle verleidingen die we als mensen op de brug tegen zouden kunnen komen. Dat waren er velen...

Eenmaal op de brug vergaten we dat we slechts op doorreis waren. We hebben de Aarde als 'van ons' gemaakt, haar beroofd van haar prachtige natuur en haar volgebouwd met betonnen gebouwen. 

Waar we ooit één van geest waren, raakten we in ontelbare verschillende delen gescheiden en hebben we grote legers opgericht om onszelf te kunnen verdedigen tegen aanvallen van 'anderen'.

Van moeiteloos naar moeizaam

We hebben grote levensaders dichtgegooid met puin en asfalt. We hebben alles wat moeiteloos ging moeizaam gemaakt, en we hebben onze agenda's steeds voller gepland met onleefbare roosters die ons ver van ons ware Zelf vandaan brachten.

We hebben ons vastgeklampt aan machten buiten onszelf, en onze krachten weggegeven aan anderen die beweerden dat ze ons weer thuis konden brengen. We hebben onze eigen wijsheid en vermogens in het water gegooid. We zijn gaan bidden naar onzichtbare autoriteiten die we ver boven onszelf plaatsten, in de hoop dat we niet te zwaar veroordeeld en gestraft zouden worden om alles wat we vanuit onwetendheid 'verkeerd' hadden gedaan.

We zijn liefhebben gaan inzetten als een middel om iets gedaan te krijgen en onze tekorten mee op te vullen. En we zijn totaal vergeten waar we vandaan kwamen, hoe we op de brug kwamen en waar we naar onderweg waren.

Waarom ?

We zijn naar deze Aarde gekomen om te kunnen evolueren. Om juist door 'hoe het niet bedoeld was' te kunnen ontdekken hoe het wel bedoeld is. Om na honderden levens in verdeeldheid weer het nooit-meer-te-onderdrukken verlangen in onszelf terug te vinden naar éénheid.

We zijn op deze bijzondere planeet van vrije wil gekomen om midden in het verscheurende krachtenveld van alle tegenpolen ons goddelijke Zelf te kunnen herinneren, om ons zuivere Zelf te kunnen zien, voelen en horen. We zijn hier om vanuit de ziel te ontdekken dat we niet de enige zijn op deze Aarde die zich van een andere planeet afkomstig voelen.

Je levensopdracht herinneren

En, last but not least: Nu zijn we hier om ons onze prachtige opdracht voor dit leven te herinneren. Een heilige opdracht, die ons over de brug zal leiden naar ons ware, goddelijke Zelf. 

Tijdens die reis zul je gaan begrijpen waarom jij één geworden bent met de brug. Je zult gaan inzien waarom jouw verdichting noodzakelijk was om tot inzicht te kunnen komen hoe jij vanuit jouw vrije wil gelaveerd hebt tussen alle scheefgegroeide krachten en machten die er op Aarde aanwezig zijn.

Er komt een moment waarop je zult gaan voelen dat het enige, wat jij nog te doen hebt, is de onvoorwaardelijke en definitieve keuze te gaan maken om te gaan voltooien wat er in jouw goddelijke plan beschreven staat.

Hulp van hogerhand

Dat plan heb jij - gekoppeld aan het bewustzijn dat je in al je vorige levens ontwikkeld hebt - zelf opgemaakt, met je hogere Zelf in overleg met de Lichtwereld en de Opgestegen Meesters. Je kunt er dus op vertrouwen dat zij ALLEMAAL, dag en nacht paraat staan om jou naar dit keuzemoment te brengen. 

Dan zul je de brug kunnen verlaten en je reis willen vervolgen naar je oorspronkelijke bestemming. Dan zal de roep van Thuis vele malen sterker zijn dan welke roep op de brug dan ook.

Weet dat je alle recht hebt om de matrix van tekorten, verplichtingen, angsten, dualiteit en illusies achter je te gaan laten. Als het klaar is, dan is het ook echt klaar. Misschien ben jij eigenlijk ook al op dat punt aangekomen? Dan kun je het oude en versleten stofkleed van de materie en de dualiteit afgeven. Vanuit je volle waardigheid zul je jouw goddelijke lichtgewaad weer terug ontvangen.

Durf eruit te stappen

Durf jezelf te bevrijden uit de oude velden van oorzaak en gevolg. Durf het goddelijke licht weer door je heen te laten stralen. Durf voorbij alle illusies, oordelen en schuldgevoelens te gaan, en midden op de brug op te staan als de Goddelijke Man of Vrouw die jij werkelijk bent!

Durf dan, zo veel als mogelijk op Aarde, te volgen wat voor jou van werkelijke waarde is. Durf opnieuw te vertrouwen op de leiding vanuit de hogere dimensies. Durf jouw prachtige zelfbeeld gespiegeld te zien in jouw medereizigers. En durf die ene, unieke plek in te nemen die duizenden, misschien wel miljoenen jaren lang voor jou in bewaring is gehouden, omdat er maar één is die op die plek hoort.

Het moment waarop jij innerlijk besluit dat niets of niemand jou nog van die plek vandaan zal kunnen halen; dat is het moment waarop jij jouw goddelijke plan in vervulling gaat brengen. Is dat het niet waarvoor jij kwam? Prachtig mens, je BENT er.

 

Mieke Vulink
www.miekevulink.nl

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Algemene voorwaarden - Privacybeleid
 - © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland - Lightraisers Worldwide (EN)

© Let op: De afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.