Vandaag 16:20 Volle Maan - Fran Tielemans - Lichtwerkers Nederland

Vandaag om 16u20 is er Volle Maan in Boogschutter, en gezien alle planetaire standen is er veel kans dat alle licht geworpen wordt op die aspecten van jezelf en je leven waar je niet je Zelf bent en waarin je jezelf saboteert in je evolutie.

Prima tijd om te investeren in stilte, omdat pas in stilte de boodschappen van je Hoger Zelf duidelijk worden.

Het is een zegen te ontdekken welke Zelf-blokkerende gedachten er nog door je heen wervelen (zoals: ik kan het niet, ik ben niet goed/'ver'/knap/.. genoeg, ik zal het nooit krijgen, ik verdien het niet, enz...), en welke emoties daaraan verbonden zijn.

Wanneer je dergelijk denken en bijhorende emoties ontdekt en ten volle voelt, kan je ze ook loslaten, heel bewust dan wel. Een goed moment om ook te bekijken hoe je situaties, informatie of mensen van je weghoudt, waarvan je op een bepaald level weet dat ze bij je horen, dat ze goed voor je zijn, en dat ze je helpen bij je evolutie naar een vrijer, helderder, luchtiger en liefdevoller leven toe. Het inzien op zich maakt de weerstand weer een stuk kleiner, en het is op die manier dat we verder raken op onze weg. En de sleutel van alles is nog altijd te herleiden tot Zelf-liefde, Zelf-waardering, Zelf-vertrouwen, Zelf-respect. Dat is en blijft de kern van alle vooruitgang, en de fundering van je nieuwe leven en de Nieuwe Tijd.

Fran Tielemans
http://www.maitreya.be/

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Disclaimer
- Privacybeleid - Algemene voorwaarden © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland

© Let op, afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.