Je ware focus om te groeien - Mieke Vulink

Er is niets IN de dualiteit wat jou kan bevrijden UIT de dualiteit.

De ware kracht, wijsheid en liefde om jou uit alle illusies te halen komen uit hogere levels van bewustzijn waar jouw hogere Zelf en de Opgestegen Meesters jou kunnen aanreiken wat je nodig hebt voor de bevrijding uit de spiraal van dualiteit.

HULPVERLENERS

Binnen de dualiteit zijn er globaal gezegd twee soorten spirituele hulpverleners die zich vooral op anderen richten:

 

 De pleasers - zij zijn de altijd-bereid-om-te-helpen-mensen, de aanpassers en de smilers die altijd aardig zijn, je nek wel willen masseren, je aura willen schoonmaken, je tranen willen drogen etc.;

 De alles-weters - zij zijn de ik-draag-de-waarheid- mensen, ze geven graag ongevraagde adviezen, ze weten precies waar het bij jou aan schort en wat jij zou moeten doen.

 

Vanuit hun eigen onverwerkte trauma's omzeilen ze waar de focus eigenlijk zou moeten liggen, en dat is bij hen zelf.

Waarom ben jij op aarde?

In plaats van 'ik ben hier om te helpen', de meest geliefde valkuil voor spirituele mensen, zou de focus van jouw bestaan beter kunnen liggen op:

 Wie ben ik?

 Wat heb ik nodig in het leven om mij Zelf te kunnen zijn?

Het heeft geen zin om verder te willen zijn dan waar je bent. Je kunt niet groeien in bewustzijn wanneer je je alleen maar op het helpen van anderen richt. Het klinkt zo prachtig en belangeloos om te zeggen:  "Er is niets dat ik hoef te ervaren vanuit persoonlijk belang. Ik kwam hier om verschil te maken, ik wil alleen maar dienen en dan wegwezen."

Ervaren en groeien

Maar: je kunt pas 'wegwezen' van de aarde nadat je volledig, met alles wie jij bent, in vrede bent gekomen met jeZELF en met het op aarde zijn. Waarachtig Meesterschap belichamen betekent dat iedere cel van jou beseft dat jouw leven alleen afhangt van de keuzes die JIJ maakt.

Begrijpen hoe het leven in mekaar steekt en begrijpen hoe bewustzijnsgroei werkt, is niet genoeg: je hebt de ervaringen nodig om het bewustzijn te kunnen verinnerlijken en verankeren in jezelf.

Christus op aarde

Jij kunt wel degelijk verschil maken op aarde, door jouw oorspronkelijke, onschuldige en volledig transparante Zelf te worden. Door te worden wie jij was voordat je geïncarneerd bent. 

Overstijg je verlangen om mensen te willen veranderen tegen hun eigen vrije wil in. Leg de focus daarentegen vanuit jouw eigen vrije wil naar jouw eigen Goddelijke Aanwezigheid en gebruik al je energie en aandacht om te ontdekken hoe jij zou kunnen groeien in overeenkomst met jouw eigen Goddelijke Plan.

Dan word je een Christus op Aarde. Dan ga je belichamen en uitdragen hoe een mens op Aarde bedoeld is. Dan herinner je de mensen om je heen aan hun eigen Goddelijke afkomst en aan het doel van hun komst op aarde.

Zeer geïnspireerd door Kim Michaels, Re-connecting to your Divine Plan,

Mieke Vulink
www.miekevulink.nl

Snel navigeren: Home » Blogs » Agenda » Evenementen » Webshop » Gratis downloadsLichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide


Christ Consciousnesss
 

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

info@lichtwerkersnederland.com 

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 


Disclaimer - Privacybeleid - Algemene voorwaarden © 2012 - 2021 Lichtwerkers Nederland

© Let op, afbeeldingen op onze website zijn beschermd met auteursrecht.