Maria Magdalena en de vrouwelijke energie - Martha Krul - Lichtwerkers Nederland

Ik ben Maria Magdalena en ik voel sterk de behoefte om mij te verbinden met de mensen op aarde. Ik ben hier samen met mijn broer Yeshua. Er is veel gaande op aarde in dit moment. Ik zie dat mensen het moeilijk hebben. Wat er vaak niet gezien wordt, is dat er heel veel mooie dingen op aarde gaande zijn. De vrouwelijke energie wordt gaande weg sterker. De vrouwelijke energie is niet sterker dan de mannelijke energie, maar wel geheel anders. De vrouwelijke energie is in kracht aan het toenemen, hetgeen nodig is voor de verandering van de aarde.

Het vrouwelijke, de stromende energie die veiligheid geeft. De energie die geborgenheid geeft. Er is zoveel over die energie te vertellen. Eeuwen is heeft die energie alleen op de achtergrond haar werk mogen doen. Nu wordt die energie sterker. Niet alleen in de vrouw, maar ook in de man. De man mag zijn vrouwelijke energie laten zien en stromen. Daardoor kunnen vele zaken die nu in een cruciaal vaarwater komen op aarde worden ondersteunt.

Jullie vrouwelijke energie is veel sterker dan jullie vermoeden. Jullie gaan er nog steeds vanuit dat je door de mannelijke energie wordt gedreven. Het licht dat jullie brengen is van onschatbare waarde. Jullie onderschatten je eigen kunnen. Wij kunnen het jullie niet genoeg vertellen dat jullie de grote wonderen op aarde zijn. De wonderen die Moeder Aarde zo intens nodig heeft.

Velen voelen iets van die liefde. Zijn niet gewend dat die liefde er ook mag zijn en stromen. Dat die liefde de essentie is waar God onze harten mee heeft gevuld. Deze harten mogen nu stromen, stromen vol licht en liefde over de aarde en de mensen. De mensen die er zo naar uitkijken. Wat kunnen wij doen om de mens meer vertrouwen te geven. Meer te laten geloven in de wonderen die God's kinderen nu op aarde verrichten, zoals bedoeld was in het totale wonder.

Wij staan in onze liefde naar jullie te kijken en weten niet hoe wij onze liefde aan jullie moeten overbrengen. Jullie dierbare hard werkende mensen. Mensen die aan de wonderbaarlijke toekomst van de vrede en de samenleving op aarde werken. Wij zijn zo vereerd met jullie inzetten. Wij vinden het zo moeilijk om onze dankbaarheid in die mate uit te drukken, zodat jullie maar een heel klein beetje begrijpen, hoe groot die LIEFDE en dankbaarheid voor jullie is.

Jullie zijn hele sterke zielen die al heel lang voorbereid waren op aarde te komen. Jullie wilden een belangrijke plek op aarde hebben in dit grote plan. Maar wij kunnen jullie niet vertellen met welke diepe liefde wij jullie volgen en helpen waar mogelijk.

Jullie zijn nu aan het overstappen naar hogere lagen van jullie zielenontwikkeling. Dus gaan nu vanuit andere aspecten naar het hele gebeuren op de wereld kijken. Er is veel strijd tussen het licht en het donker. Weet dat alles in gang is zoals is bedoeld. Wij begeleiden jullie op je weg. In diepe intense liefde. De intense liefde die God onze Vader in onze harten heeft gelegd, waardoor wij de liefde voor altijd in onze harten dragen, net als dat bij jullie het geval is.

Vertrouw op het pad dat je gaat. Dit was en is de bedoeling. Het plan loopt zoals gepland en jullie zijn de meest liefdevolle spelers in dit grote plan.

Wij groeten u in intense liefde en diep respect voor alles wat jullie bereid zijn te doen voor het voltooien van dit grote plan.

 

Met diep respect groeten wij u allen.

Martha Krul
http://spiritualroseofsilence.blogspot.nl

Starseed Special Transmissie en meditatie

Wieteke Koolhof channelt Arjun van de YahYel op zondag 25 april om 20:00 uur

 

Nieuw! Verlichtingsactivatie

Zondag 9 mei om 20:00 uur door Davy Diekstra

 

Nieuw! E - TEA - 2

Introductie van de YahYel door Wieteke Koolhof en Denise DiekstraLichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide


Christ Consciousnesss
 

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

info@lichtwerkersnederland.com 

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 


Disclaimer - Privacybeleid © 2012 - 2021 Lichtwerkers Nederland