Je eigen waarde ontdekken - Luc van Ewijk - Lichtwerkers Nederland

Je hoeft niet meer te vechten van jezelf. Je hoeft jezelf niet meer te bewijzen. Omdat alles er al is. Alles wat je nodig hebt. Je hoeft het alleen maar naar je toe te laten trekken met je gedachten.

De rust en vrede is in je gekomen. Omdat je eindelijk je eigen waarde bent gaan inzien. Een lichtje wat ontstoken is.

Het leven is nu veel lichter. Je ziet waar je heen kunt. En volgt die weg met plezier.

Het is wennen. Want je hoeft niet meer zoveel aan jezelf te werken. Je bent gewend dat iets veel moeite kost. Om het te bereiken. Maar dat is iets van de oude tijd.

In de nieuwe tijd. Gaan de dingen veel soepeler. Omdat we mindere lasten met ons mee dragen. We dragen alleen onze wijsheid en kennis mee. Die we verzameld hebben in dit leven en onze vorig levens.

Wijsheid is ook niet uit te dragen in je leeftijd. Maar in hoeveel je weet. Of hoeveel je niet verteld. Omdat het vaak beter is om te zwijgen. Zeker als iemand er toch geen kennis van heeft.

 

Het is nu tijd om te genieten. Na al het harde werken heb je wel een pauze verdient. Je mag wat meer genieten. Want het leven is er ook om te leven. En jezelf wat meer verbinden met de mensen. We hebben niet steeds weer een schild nodig om onszelf te beschermen. Want dat gaat nu als vanzelf.

Met het verbinden in de wereld. Komen er misschien nog mooie verrassingen. De tijd van ontmoetingen is het. Nu de natuur vol in bloei is. Komen de mensen ook vol in bloei. Dat betekend dat mensen nu lekker open zijn. En dat het makkelijker is om diepere gesprekken te voeren. Gesprekken die je na een tijdje nog onthoudt. Omdat ze werkelijk ergens overgaan.

Je taak houdt niet op. Hij begint nu pas echt. Je kunt nu mensen bij staan met je wijsheid. En je tilt ze als het waren omhoog. Zonder dat ze dit in het begin door hebben.

Je bent de brug tussen 2 werelden in. En wil helpen mensen naar de andere kant toe. Een wereld waar altijd de zon schijnt. Omdat we ons laten leiden door onze eigen waarheid. Waarin woorden er niet zoveel meer toe doen. Omdat we de betekenis ervan al aan voelen komen. We voelen veel meer. Dat we elkaar zonder woorden begrijpen.

Alle mensen mogen altijd nog inzien wat ze kunnen. Dat is veel meer dan dat ze niet kunnen. En het brengt ze ook veel verder dan dat ze voor ogen hadden. Omdat het ver buiten de comfortzone is. Waarbij ze zich beschermen voor de ''donkere en duistere wereld''. Die steeds lichter aan het worden is. Waarbij de verhalen van succes toenemen. Omdat steeds meer mensen hun passie durven te volgen. En die passie volgen gaat sneller. Als je weet wat je allemaal kunt. En zelfs dan is er nog geen grens. Wat je kunt jezelf altijd uitbreiden. Ook wel groeien.

Luc van Ewijk
www.mindstroom.nl

Incarnatiepijn in Lichtwerkers


❥ Zondag 4 oktober
  Pamela channelt Jeshua

 

Lichtactivatie Activeren van de Levensstroom


❥ Woensdag 11 - 11  Lea van der Eem

 


www.Gaia.comLichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide

 

Davy en Denise Diekstra 

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 

Openingstijden:

ma t/m zo 10.00 uur - 20.00 uur 

 


Disclaimer - Privacybeleid © 2012 - 2020 Lichtwerkers Nederland