Energienieuws: Jezelf aarden tijdens energiedownloads - Lea van der Eem - Lichtwerkers Nederland

Er zijn weer intense energiedownloads. Deze dagen is vooral voelbaar: spanning/pijn onderin het achterhoofd, stijfheid en pijn in nek, schouders, onderrug en billen. Sowieso kan je hele lijf stijf aanvoelen. Dit heeft te maken met de grote hoeveelheid nieuwe energie die je lichaam moet verwerken.

 

Er kan ook veel spanning zijn in je buik. Je kan een opgezette buik hebben en een moeilijke stoelgang.

Tijdens de energiedownloads is het heel belangrijk om jezelf te aarden.

Dat is extra moeilijk op dit soort dagen. Je zal misschien ook merken dat er een soort strakheid is rond je borst waardoor diep ademhalen lastig is.

Alles wat jou van jezelf afleidt, en dus van je aarding afhaalt, belemmert het verwerken en doorstromen van de nieuwe energie. Daardoor zal je meer klachten ervaren.

Je mag dus opmerken wanneer je aandacht niet bij jezelf is. Dan kun je je aandacht weer heel mild en vriendelijk terugbrengen. Je mag je voeten op de aarde voelen, je zitvlak op de stoel en weer bewust en dieper in en uitademen.

Het helpt om zo weinig mogelijk te ‘doen’, want dat trekt je vaak weg bij jezelf. Zelfs wandelen in de natuur is op dit moment voor mij te veel ‘doen’, te veel beweging. ‘Zijn’ in de natuur, echt een tijd zitten of liggen, helpt mij wel om te aarden.

Vind je het fijn om begeleiding te krijgen bij het aarden?

Je kan bij mij de gratis audio opname ‘Basis aarden’ aanvragen. Info vind je hier: https://www.helderbewustzijn.com/audio-opnames/.

Op die pagina vind je ook informatie over de opname ‘Omgaan met hoge energiedagen’. Die is uitgebreider en speciaal gemaakt voor de dagen met intense energiedownloads.

Lea van der Eem
www.helderbewustzijn.com